• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

płatnosci hotpay gesior 2012

545658

Member
Reaction score
12
Cześć,

Poszukuję sprawnego i bezpiecznego skryptu płatności HotPay pod acc makera Gesior2012.

Zależy mi przede wszystkim na obsłudze:

• Płatności Przelewy / BLIK.
  • Prawidłowym odbieraniu powiadomień, aby punkty były dodawane automatycznie po zakończeniu transakcji.
Większość linków, które znalazłem w starych tematach, wygasła lub skrypty mają problemy z nowym API HotPay. Czy ktoś z Was posiada taką integrację i mógłby się nią podzielić lub nakierować na działające źródło?

Z góry dzięki za pomoc!

dlaczego nie stripe lub paypal ? lub to i to
Bo non stop dają bany z niewiadomych powodów i jak się pisze/dzwoni do Support, to nie są w stanie określić co jest powodem zablokowania konta, ani nie są w stanie go odblokować.
PayPal przynajmniej po 180 dniach oddaje kasę z konta paypal na konto bankowe - to co zostało po 'cofkach' graczy.
Stripe w momencie zablokowania konta od razu odsyła wszystkie płatności do klientów. Konto zostaje z ujemnym stanem, bo nie ma na nim żadnej kasy od klientów, ale kwoty 'prowizji od transakcji' dalej są naliczone. Jeden OTS już na tym stracił 4000 EUR wpłat.
Poszukuję sprawnego i bezpiecznego skryptu płatności HotPay pod acc makera Gesior2012.
Gotowa integracja przelewów - w tym BLIK - z 2024 roku jest na GitHub, nie wiem czy jest dalej zgodna z HotPay:
Spis zmienionych plików:
Żeby potwierdzenia płatności przychodziły poprawnie, trzeba utworzyć w acc. makerze folder custom_scripts/hotpay/reported_ids/ i nadać mu uprawnienia do zapisu dla PHP. W Linux to jest:
Code:
mkdir -p custom_scripts/hotpay/reported_ids
chmod -R 755 custom_scripts/hotpay/reported_ids
chown -R www-data:www-data custom_scripts/hotpay/reported_ids

Back