• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Pomoc z 0.3.2

Bloumer

New Member
Reaction score
0
Uzywam acc makera v0.3.2 beta3 po stworzeniu na stronie konta do gry w bazie danych pokazane jest to konto ale zamiast ID isc po koleji od 1 w gore [1]admin [2] id wolny to zamiast stworzyc 2 to mi wyskoczylo np 705032 ID , NR KONTA , HASLO i postac jest ale przy probie zalogowania sie na serwer pisze ze nie ma postaci prosze wejsc na strone i stworzyc cos robie zle? Dodalem tylko swoje miasto jako 1 i inne usunalem. Help? :>

z jakiego silnika korzystasz jesli z TFs0.3 w tablei account w kolumnie name sie powiny ustawiac piersze passy do kont graczy

Silnik Crying Damson v0.3.2 i gesior acc 0.3.2 beta3 w 1 linijce accounts tam gdzie sa ID 1, 2, 3 to on mi tworzy np. 620432 a konta sa tylko 2 jak to naprawic i co zrobic aby nie pisalo przy zalogowaniu do gry zeby stworzyc postac skoro ona jest?

Pomozcie mi no.. uzywam tego gesiora i nawet jesli stworzy mi konto i postac zrobie to i tak nie da rady sie wlogowac na dodatek wkurzaja mnie te ID - NAME - PASS id zawsze jakis wydupi duzy nawet tyle osob nie gra na serwie :/ Jak to skonfigurowac

Pomozcie mi ludzie :/ czemu mi tworzy konta z kosmicznymi ID? I dlaczego po stworzeniu postaci nie moge sie wlogowac na konto w Tibi zeby wbic na OTS. HELP

Po pierwsze, naucz sie szukac. Prawdopodobnie ktos juz mial podobny problem.

Po drugie, jesli nic nie znalazles (a szukales!) to napisz temat i w PIERWSZYM POSCIE DOKLADNIE WYJASNIJ o co chodzi. Kiedy juz nacisniesz "Sumbit New Thread" to po prostu poczekaj az ktos ci odpowie, a nie bumpuj co 2h.

Back