• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Porty ..

ilike999

HotBoy
Reaction score
0
witam mam kompa i router i chce zrobic ots z ip zewnetrzym ale mi rodzice na router haslo zalozyli i chcialem odblokowac porty ... bo umiem ... ale router do mojego kompa jest podlaczony ? moge przez system nie wchodzac do routera odblokowac porty ?

Przyciskasz przycisk "reset" przed co najmniej 10 sekund, wtedy ustawienia się resetują : (

witam mam kompa i router i chce zrobic ots z ip zewnetrzym ale mi rodzice na router haslo zalozyli i chcialem odblokowac porty ... bo umiem ... ale router do mojego kompa jest podlaczony ? moge przez system nie wchodzac do routera odblokowac porty ?

kurwa. jeśli nie wiesz czy masz podłączony router to odpuść sobie. po drugie, zapytaj może normalnie rodziców o hasło - niech ci odblokują ten port :)

...

Back