• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Poszukuję ekipy do stworzenia gry na silniku Tibii - 100% autorski projekt.

Tibia Idle

Active Member
Reaction score
36
Cześć wszystkim!

Szukam osób, które chciałyby dołączyć do mojego zespołu i wspólnie stworzyć grę MMORPG na silniku Tibii. Projekt będzie w 100% autorski – zupełnie nowe grafiki, unikalna mapa, systemy oraz mechaniki. Przykładem gry wykorzystującej silnik Tibii może być Zezenia Online, ale mój projekt będzie zupełnie inny i całkowicie oryginalny.

Kogo szukam?​

1. Artysty od sprite'ów
    • Tworzenie autorskich grafik 2D (postacie, potwory, przedmioty, otoczenie).
  2. Programisty Lua
    • Edycja i rozwój OTClienta, implementacja niestandardowych funkcji i systemów.

Plan pracy​

• Prototyp w wersji Beta: 20 stycznia - 31 października 2024.
  • Po zakończeniu etapu Beta, projekt będzie nadal rozwijany, więc przewiduję możliwość długoterminowej współpracy.

Ważne wymagania​

• Możliwość wystawienia faktury lub zawarcia umowy o dzieło/zlecenie.
  • Pasja do tworzenia gier i zaangażowanie w projekt.
Jeżeli chcesz wziąć udział w tworzeniu wyjątkowej gry MMORPG i stać się częścią zespołu, napisz do mnie na PW! Omówimy szczegóły współpracy, w tym wynagrodzenie i zakres zadań.

Zapraszam do kontaktu.

Back