• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Problem Monitor ?

Status
Not open for further replies.

Zer O

Banned User
Reaction score
5
Code:
Mam problem z kompem
Wydaje mi sie ze all sie zaczelo po zabawie z proba wykorzystania 100% procka

Od tamtego czasu strasznie sie muli i cos non stop pierdoli

Teraz ni skąd ni owąd zmienila sie rozdzielczosc monitora 
zmienilem w wlasciwosciach jest jako tako ...

Ale Gdy przesuwam scrollem gora dol widac paski ... (tak jakby promieniowanie)
cos jak kiedys gdy robiles zdjecie monitorowi/telewizorowi

a gdy robie screena nie pokazuje tego :|

[B]Watpie zeby to byla wada monitora[/B]
2 miechy temu reklamowalem stary monitor dostalem nowy ...

Nie wazne przywracanie systemu naprawilo sprawe ;p
ale nie wiem co sie stalo ;s

Last edited:
Promieniowanie? Uwazaj bo od tego jest bialaczka popromienna, najlepiej wyrzuc monitor przez okno, albo przynajmniej nie przewijaj scrollem gora/dol tylko uzywaj scroll bara, troche czasu co prawda stracisz, ale zdrowie masz tylko jedno! A na powaznie to proponuje zaczac korzystac z komputera z glowa, nie zdziwilbym sie gdybys mial jeszcze tam na tym swoim komputerze piec wirusow, ktore pobrales sciagajac jakies programy typu "maxprocesor1337.exe" czy cos podobnego, nie szkoda Ci sprzetu? Widac z Twoich postow, ze nie masz pojecia o tym co robisz w wiekszosci Twoich poczynan w sferze technologii informacyjnych. A jeszcze pare lat temu za taki monitor, procesor i inny sprzet co masz w tym kompie to by sie niejeden gosc dal wykastrowac, a jakbys wtedy takiego kompa rozwalil to by Cie ojciec wydziedziczyl, ech te rozpieszczone bachory. A tak zupelnie na serio to za bardzo sie na tym nie znam, ale to ze scroll barem to nie jest cos przypadkiem z czasem odswiezania? Moze karta graficzna padla, ja bym sie ku temu najbardziej sklanial

Status
Not open for further replies.
Back