• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Problem with TFS 1.0 and gesior acc

ancek

New Member
Reaction score
0
Cześć.

Mam dosyć nietypowy problem z acc makerem od Gesiora.
Kompilowałem silnik na Debianie 7 względem poradnika kompilacji jaki był na GitHubie, kompilacja przeszła pomyślnie, pobrałem acc makera z w/w strony, rozpakowałem /var/www i podczas instalacji pojawił się problem:
83803824519246944882.jpg

Dodam, że nie jest to mój pierwszy twór i przygoda z linuksem jak i OTSem, wcześniej zajmowałem się pod wersje 8.6 i takiego błędu nie miałem. Ścieżka do silnika jest podana dokładnie taka jaka powinna być.

Ma ktoś jakiś problem co mogłem zrobić nie tak? Bądź co się teraz zmieniło, a robi inaczej?

Pozdrawiam.

Ustawiłeś odpowiednie permisje na plikach, m.in. config.lua? Spróbuj chmod +x etc. Jeśli to nie Twoja pierwsza przygoda z Linuxem powinieneś wiedzieć o co chodzi.

Cześć.

Mam dosyć nietypowy problem z acc makerem od Gesiora.
Kompilowałem silnik na Debianie 7 względem poradnika kompilacji jaki był na GitHubie, kompilacja przeszła pomyślnie, pobrałem acc makera z w/w strony, rozpakowałem /var/www i podczas instalacji pojawił się problem:
83803824519246944882.jpg

Dodam, że nie jest to mój pierwszy twór i przygoda z linuksem jak i OTSem, wcześniej zajmowałem się pod wersje 8.6 i takiego błędu nie miałem. Ścieżka do silnika jest podana dokładnie taka jaka powinna być.

Ma ktoś jakiś problem co mogłem zrobić nie tak? Bądź co się teraz zmieniło, a robi inaczej?

Pozdrawiam.

This ain't polish board.. Here: http://otland.net/forums/support.501/

Back