• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Problem z acc

Vallander15

New Member
Reaction score
0
Witam, mam problem z acc by Gesior. do tibi 8.54

Nie jest to dla mnie dziwne bo w wiekszości ściągniętych acc by gesior ciągle jest ten sam błąd. Jak chce dać okno logowania to przekierowywuje mnie na otland.net.. dlaczego??? co mam zmienić??

a drugi z problemów to taki że jak zrobię konto (chodzi o inny acc) to jest ono zapisane w bazie danych wszystko pięknie, ale po zrobieniu postaci z wyborem profesji.. pisze non. Wybiorę palka to pisze non. I nie mogę się zalogować na server. Dlaczego?

Bedę wdzięczny za pomoc!

Było już milion takich tematów, zacznij od początku i może skonfiguruj sobie configi. Nie będę pomagał bo to nie ma sensu, gdybyś poszukał to byś znalazł na 100% ale ty zakładasz kolejny temat i wydaje mi się że jeśli Ci powiem to kolejne osoby będą szły na łatwiznę i zakładały kolejne tematy od wieków wałkowane na forum licząc na pomoc innych nie wkładając w to nawet odrobiny wysiłku aby poszukać rozwiązania na forum...

Jeśli moja wypowiedź jest bezsensowna to pewnie taka miała być sam nie wiem.

EDIT
Heh po co szukać jak odpowiedź można uzyskać w 4 min.

Back