• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Problem z laptopem.

Shakaal

;x
Reaction score
5
Witam mam problem z laptopem, polega on na tym że przy włączeniu laptopa piszczą głośniki w laptopie. Rozkręciłem laptopa, odpinałem pokolei wszystkie podzespoły, po odpięciu klawiatury laptop przestał piszczeć, lecz nie włącza się on za każdym razem. Raz jest czarny ekran, kolejny raz uruchamia się niby normalnie, ekran startowy z napisem 'Sony Vaio' czasami się włączy, ale zazwyczaj pozostaje na ekranie startowym. Co to może być? Dysk, grafika, czy płyta główna.

ciekawe czemu nie opiszesz tak zawiłego problemu na jakimś forum komputerowym, tylko na otlandzie, gdzie wszystko co ci napiszą sami znajdą w google

Witam mam problem z laptopem, polega on na tym że przy włączeniu laptopa piszczą głośniki w laptopie. Rozkręciłem laptopa, odpinałem pokolei wszystkie podzespoły, po odpięciu klawiatury laptop przestał piszczeć, lecz nie włącza się on za każdym razem. Raz jest czarny ekran, kolejny raz uruchamia się niby normalnie, ekran startowy z napisem 'Sony Vaio' czasami się włączy, ale zazwyczaj pozostaje na ekranie startowym. Co to może być? Dysk, grafika, czy płyta główna.

Jak masz gwarancje to nie wachaj się, jak niby ktokolwiek przez internet ma Ci zdiagnozować problem przy tylu usterkach naraz.

ciekawe czemu nie opiszesz tak zawiłego problemu na jakimś forum komputerowym, tylko na otlandzie, gdzie wszystko co ci napiszą sami znajdą w google

Wątpię żeby taki problem rozwiązali na jakimkolwiek forum xd.

Miałem to samo z swoim vaio, nie cały miesiąc temu. Oddałem do serwisu, jakiś układ na płycie był walnięty, niestety u mnie go nie naprawili i płyta do wymiany. Idź do 1 lepszego serwisu z laptopami, diagnozę masz prawie wszędzie za freeko...

Back