• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

problem z odpalaniem blazarn rl map

Retired

New Member
Reaction score
1
Mam linuxa i gdy odpalam ten silnik tfs 0.3.4pl2 wywala taki blad:

>> Loading map and spawns...
> Map size: 65000x65000.
> Map descriptions:
Saved with Remere's Map Editor 1.1.7 BETA
Ates Map @ Zytarios Team Modded by Freak15
Duplicate uniqueId 2365
Duplicate uniqueId 2160
Duplicate uniqueId 14002
Duplicate uniqueId 2086
Duplicate uniqueId 2520
Duplicate uniqueId 1050
^CUnicestwiony

za pomoc reput gwarantowany ;]

Ale mam chec na tego reputa! Wcisnales taki klawisz na ktorym jest napis "Ctrl" razem z takim troche innym klawiszem na ktorym jest literka "C"??

Jaki to jest serwer, jaki system dokladniej, ile masz lat, a takze czemu jak sciagacie te fajne gotowce rl map to nie poprawiacie takich rzeczy jak te powtrzajace sie uniqueid?

Blazarn Realmap 8.42 (REALEASE) (tfs 0.3.4pl2)
system? ja mam linux debiana
19 -.-
gdzie te uniqueid poprawic?

Hehe, nie pytalem sie o to jaka dystrybucja, bo to juz wczesniej napisales, umiem czytac posty.
Pytalem sie o serwer na ktorym to stoi (pewnie dedyk, ale jaki?!).
System - to mi bardzo duzo powiedzialo, wiesz? Sa tam przy nazwie systemu takie cyferki jak 32, 64 lub 86? ;)
Fajnie, ze nie masz 13 lat.
Uniqueid mozesz poprawic na mapie, a pozniej pewnie w skryptach ktore je wykorzystuja, ale to raczej nie jest konieczne, jednakze ladniej wyglada jak sie nie powtarzaja, bo przeciez sa unikalne, nie?

Wiem, ze jestem pojebany, pisze specjalnie tak, aby ludzie tacy jak Ty lekko sie wkurwiali czytajac to. Pomysl jak wiekszosc tego forum reaguje jak widzi takie bledy jak Ty robisz? Napewno nie lepiej niz na moje posty ;) A skoro tak, to rozmowe z Retired przenosze na priv, elo.

Niee nie pomagać rl-mapa tego chujstwa jest od zajebania a z otladu powinno się te rl mapy wyjebać

Wiem, ze jestem pojebany, pisze specjalnie tak, aby ludzie tacy jak Ty lekko sie wkurwiali czytajac to. Pomysl jak wiekszosc tego forum reaguje jak widzi takie bledy jak Ty robisz? Napewno nie lepiej niz na moje posty ;) A skoro tak, to rozmowe z Retired przenosze na priv, elo.

Specjalista lubię Cię za jedną ważną rzecz-Lubimy wkurwiać ludzi :)

Bez kitu Specjalist wymiata z tymi postami, tak czytam je i myślę, że po przeczytaniu go ludziska się wkurwiają a z czym idzie miejmy nadzieję - zwrócą uwagę na te błędy itp ;p

ps: Moqill zaraz obadam Twoje posty ;)

Badaj je kurwa ale chore chyba nie są :) Hiva tam nie znajdziesz... sarsa też może jakieś zapalenie spojówek :)

Back