• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Prosze o pomoc z Kilkoma skryptami By gesior

Lolek

New Member
Reaction score
0
Witamm all Kupilem jeden silnik od gesiora i jest problem Chcialem z 8.40 przerobic na 8.5 i pare bledow jest przy skryptach Czy moglby mi ktos pomoc?

Lepiej napisz co Ci tam nie trybi, a nie 'HALP ME PLAX!'

Tak gesior sprzedal mi silnik Jedna jedyna Kopie swojego silnika mniejsza o to Potrzebuje Pomocy Z Arena Ktora dziala na 0.2.4 Sinliku 8.5 Train monk System z Komenda !train i numer z dzwigni Oraz Taki czar ktory sam wymyslil Exori hur ko Wali 5 razy exori hur Gdy ma Mind stone jak Uzyje czaru exori hur ko to zabiera mind stone i wali 5x Exori hur za jednym wpisaniem
A i jeszcze jedno jak sie wbilo 7 lvl Np druidem dostawalo Sie Snakebite Rod Albo sorcem to wand of vortex a pallkiem speary A jak sie wbilo 8 lvl to Przenosilo w dane miejsce Czyli na maina Obojetnie w jakim miejscu sie bylo
@ a na stronce jakie sa bledy to Ze pisze ile kto zdobyl expa dziennie ale Nie pisze ile kto Gral dziennie Pisze ciagle 0
@edit
All dzialaly skrypty na TFS 0.3.2 Lecz przestaly bo chcem zrobic silnik 0.2.4 Na tibie 8.5
@Pisac na gg 12525336

A ten ots pewnie znajdował się na tfs 0.3+ a ty chcesz 0.2.4 , bez c++ się nie obejdzie ;] . Jak każdy wie tfs 0.2 + jest ubogi , bardzo ubogi w funkcje

data/actions/scripts/quests/upgrader.lua:30: attempt to call global 'getItemAttack' (a nil value)
stack traceback:
data/actions/scripts/quests/upgrader.lua:30: in function <data/actions/scripts/quests/upgrader.lua:1>

Prosze o pomoc

Tak ja tez wiem o co chodzi na 30 lini jest 'getItemAttack' a w wersji 0.2.4 Jest inaczej nie getitemattack tylko jakos inaczej i nie wiem wlasnie

Drakos weno napisz na gg 12525336

Lua Script Error: [TalkAction Interface]
data/talkactions/scripts/save.lua:onSay

data/talkactions/scripts/save.lua:8: attempt to call global 'doSaveServer' (a nil value)
stack traceback:
data/talkactions/scripts/save.lua:8: in function <data/talkactions/scripts/save.lua:3>

taa , lepiej poczekać na tfs 0.3.5 i chuj , może elfowi uda się naprawić crashe . Wiadomo tfs 0.2.4 mało funkcji ale kurwa stoi i stoi jak zabraknie ram to laguje ale za chuja nie crashnie ;]

Większość skryptów było by trudno naprawić , bo trzeba było by przerabiać całe skrypty a nieraz bawić się w c++

Back