• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Pytanko :)

Sky Pe

New Member
Reaction score
0
Czy ktos z was wie moze czy w w najbliszym czasie startuje jakis OTS pod 9.+ ogarniety nie to co te Reptery itp. bo to gowno a gra na Shadowcores juz sie nudzi moze przez hujowy balans :/ najlepiej jakis Polski OTSik. I zeby nie bylo takiego pojebanego exp stage gdzie konczy sie x2 bo taki exp to ja mam na rl i nie mam zamiaru napierdalac na ots z takim samym expem. najlepiej x3/4.

oraculum(.pl), naszego rodaka, jak i też stałego bywalca PB

exp kończy się na x3, tibia 9.7
nie grałem więc nie wiem jaka mapa.

A ja byłbym chętny na coś nie polskiego z efektywnym czasem zdobywania poziomów po przekroczeniu 10 jakieś 2x szybciej, po 100 jakieś 3x i coś w tym stylu. Żeby nie było nagle, że mob ma mnie na strzała i muszę bić je tydzień na poziom. Mi musi być mnożnik wysoki, byleby dobre moby i takie tam. Jakąś fajna mapa, nie za dużo błędów i jakieś mało irytujące.

Nie to że reklama czy coś ale serwer nieaktualny, a raczej jego nazwa:

Z dnia 5 na 6 Grudzień nastąpi zmiana domeny oraz nazwy serwera z Oraculum.pl na Denera.pl gdyż patrząc na wszelkie zmiany na serwerze, a także wejście do świata Tibii 9.70 zmieniamy to co było już za nami (stare czasu 8.60).

A ja byłbym chętny na coś nie polskiego z efektywnym czasem zdobywania poziomów po przekroczeniu 10 jakieś 2x szybciej, po 100 jakieś 3x i coś w tym stylu. Żeby nie było nagle, że mob ma mnie na strzała i muszę bić je tydzień na poziom. Mi musi być mnożnik wysoki, byleby dobre moby i takie tam. Jakąś fajna mapa, nie za dużo błędów i jakieś mało irytujące.
a ja chciałbym się cofnąć w czasie i zajebać komuś licha za idee exp stages
bo to najchujowsze co weszło w świat tibii

lepiej odrazu dać każdemu taki sam lvl i nq...

Nie mówię o stages w tym sensie co teraz. Tylko żeby po stworzeniu nowych i poprawie balansu istniejących potworów niskie poziomy zdobywało się niewiele szybciej, a wysokie nie polegały na biciu w sposób 'jeden błąd i leże' kilkanaście godzin dziennie przez miesiąc w celu zdobycia poziomu. Już na 100 na globalu mi się dosyć nudzi. Może jakbym używał trainerów jak były. Ale tak to skill za niski na cokolwiek. I w sumie mlvl też mógłby być z 5 wyższy

wiem wiem, nie pisałem bezpośrednio do Ciebie, po prostu wyraziłem opinię dotyczącą expienia w tibii, podobnie jak ty, i stąd ten cytat :P
a co do tych monsterków, to masz 100% rację

Czy ktos z was wie moze czy w w najbliszym czasie startuje jakis OTS pod 9.+ ogarniety nie to co te Reptery itp. bo to gowno a gra na Shadowcores juz sie nudzi moze przez hujowy balans :/ najlepiej jakis Polski OTSik. I zeby nie bylo takiego pojebanego exp stage gdzie konczy sie x2 bo taki exp to ja mam na rl i nie mam zamiaru napierdalac na ots z takim samym expem. najlepiej x3/4.

A co masz do reptery?

Back