• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Reborn Najlepsi Gesior

szatan1x

Professional Lua
Reaction score
27
Witam ma ktoś lub wie gdzie mogę znaleść (znalazłem na otlandzie jedno ale nie działa )najlepsi w reborn tak jak tutaj:22.JPG

Niby czemu? Bo przeczytałeś wiadomość z request gdzie gościu mi tak napisał.

Hmm nie wydaje mi się że jesteś expertem sądząc po twoich postach i ilości postów.

Hmm nie wydaje mi się że jesteś expertem sądząc po twoich postach i ilości postów.

Miałem tu 2 inne konta, po 1000 postów = ban za najeżdżanie takich bez mózgów jak ty. Chciałem Ci pomóc, ale na pomoc ode mnie nie masz co liczyć.

szatan z tego co widzialem na TNP dostales zaproszenie, tam Ci pomoga.

Pozdrawiam

SQL:
SELECT players.*, player_storage.* FROM players LEFT JOIN player_storage ON player_storage.player_id = players.id WHERE player_storage.key = 29681 ORDER BY player_storage.value DESC LIMIT 100
trzymaj to jest zapytanie, reszta skryptu podobna do highscores albo czegokolwiek innego

Nie dzięki ja też może przesadziłem ale się wkurzyłem a co do tego czego używam to ten skrypt Wklejka #852400 – Wklej.org nie wiem od kogo bo go dostałem gotowego

chuj ktoś mi dał to nawet nie skumam o co chodzi i odpalę na servie...

ciekawe czy kiedyś ktoś ci w innym lub podobnym przypadku podeśle jakąś bombę i ją bezmyślnie odpalisz

wgl kim ty noobie jesteś, że popisujesz się taką arogancją.. a to, że reborn, co jest niestandardowym rozwiązaniem (nie jest w standardach silników) można napisać na w chuj sposobów, nie każdy musi go downloadować jak ty z neta, dlatego jest wiele opcji, A ŻEBY COŚ TAKIEGO WYWNIOSKOWAĆ NIE TRZEBA WGL MIEĆ NAWET 5 POSTÓW, NAWET KURWA NIE TRZEBA ROBIĆ OTS'ÓW BY COŚ TAKIEGO WYWNIOSKOWAĆ

btw widzę, że tu napisałeś po rozwiązaniu avertaca, "że dzięki, ale sobie poradziłem", to może napisz jak sobie poradziłeś lub zedytuj któryś post z rozwiążaniem to potem ktoś nie będzie musiał zakładać kolejnego bezsensownego tematu

Back