• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Restarter windows 2008

Skeyba

Banned User
Reaction score
0
Witam,
po crashu serwera nie działa mi restarter. Tj wyswietla sie windowsowy komunikat ze program przestal dzialac ble ble... i trzeba kliknąć zeby komunika glopi wyalczyc i restarter mogl dzialac...

I kurde nie moge w guglu tego znalezc jak te komunikaty powylączać. Na jednym z serwerów mam to wyłączone a teraz kupilem nowy i kurde za chuja nie moge tego znalezc w google.
Cos tzreba bylo z rejestru powywalać.
Tylko co...?
Pamietam że widziałem tutoriala na jakiejś stronie o CS'ie bo tam wystepowal tez sam problem z restarterem.

Mam nadzieje ze ktoś umie sie poslugiwac google lepiej niz ja. Oczywiście reputka daje.

Pozdro

Właściwości mojego komputera - tam wyłączysz raportowanie błędów.

Właściwości mojego komputera - tam wyłączysz raportowanie błędów.

no tak wylko ze po wylaczeniu tego dalej wyskakuje komunikat ze program przestał działac. to co napisales wyłącza tylko opcje wyslania informacji do microsoftu;p

Back