• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Rme 1.1.10 > rme 2.1

kimini11

Banned User
Reaction score
1
Witam, chce zrobic moj ots pod 8.60 zrodelka juz mam zrobione pozostaje problem mapy jak otwieram albo importuje robią sie takie bugi na zao. Teraz pytanie czy jest na to jakis sposob??

27864959.jpg

Dodam jeszcze ze wrzucalem do rme inne items.otb i wszystko bylo dobrze lecz problem nadal nie byl rozwiazany poniewaz jak chcialem dodac nowa wyspe z 8.60 to tam wtedy sie jebaly itemy.

HELP!!!!!!!!!!

jest kilka wersji 8.54 i kilka wersji 8.6 otb, mapa działa jak trzeba tylko z otb użytym do zapisu i chyba nie ma skutecznej metody łączenia różnych wersji otb(chyba, że konwersja na poprawny pomoże, rme sam to sugeruje)

ja juz probowalem wszystkiego. wydaje mi sie ze zostal tylko fix zao albo usuniecie go

Edit
albo wejsc na jakiegos rl otsa 8.60 i map trakerem z odpowiednim otb skopiowac zao

Przykładowo masz TFS rev. 3900. Bierzesz z niego items.otb, wklejasz do RME->data->860.

Otwierasz mapę (8.54) zmieniasz na 8.60 i tyle. :)

No to z takiego reva jakiego masz, dałem przykład że rev. 3900, może to być items.otb z tego TFS który masz (na 8.60).

Back