• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Różnica pomiędzy dwoma modelami słuchawek?

1.
Mikrofon
Kondensator z funkcją redukcji szumów
Pasmo przenoszenia: 100Hz-15kHz
Impedancja: <10kohm
Czułość (przy 1kHz): -40dBV/Pa
Długość przewodu: 2.5 m (przewód z miedzi beztlenowej)
Wtyczki we/wy: dwie złocone wtyczki 3.5mm stereo minijack
Waga netto: 200g (bez opakowania)
2.
Mikrofon:
Typ mikrofonu: Kondensator z technologią redukcji szumów
Pasmo przenoszenia: 80 Hz ~ 16 kHz
Impedancja: <2,2 kilooma
Długość przewodu: 2,5 m (przewód z miedzi beztlenowej)
Wejścia / wyjścia: pozłacany wtyk typu mini jack 3,5 mm

Tak trudno przeczytac? ; /

Firma znana. Opis produktu na 5+... Bałbym się rozmawiać przez nie na skype...

Ja mam te drugie i polecam, + wielki że micro możesz odłączyć albo wyciszyć w czujniku na kablu. Na początku trochę łeb będzie cie bolał bo ściskają ale przyzwyczaisz się ;)

Osobiście polecam te pierwsze, używam ich częściej niż codziennie (pomiędzy dniami również, zaginam czasoprzestrzeń aby nadążyć czytać wasze posty), i są to najlepsze słuchawki jakie dotąd widziałem.
Te drugie też pewnie nie są złe, nawet i lepsze, ale pierwsze w zupełności wystarczą. Mam dziwne wrażenie, że w tym droższych jest więcej tego, co by się mogło zepsuć. I tak się lepsza niż wersja druga Fatal!ty, która była zdaje się na USB...

Podzielam zdanie Moqil'a,
kupiłem słuchawki Steelseries Siberia V1 + mikrofon zalmana jakieś poł roku temu i do cs'a świetnie się nadaja, a przede wszystkim są zajebiście wygodne a nie uciskają jak Fatality że po 40 minutach gry ma się ochote rozpiździć te słuchawy :> więc bierz siberie v1
@yanger
to nie wiesz że w tibi jest ćfjenk?

Back