• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Samme ;Temat nie na temat

Status
Not open for further replies.

Pietia

Active Member
Reaction score
49
Code:
Kurwa, nie pasi - nie używaj i zamknij mordę + siedź cicho.
dlaczego mamy zamknac morde nie lubisz krytyki ?
Code:
Ja jakoś od dłuugiego czasu używam 0.3~ i NIGDY nie miałem z tym większego problemu, więc wychodzi na to, że problemy mają tylko noobaski które żyją na metodzie click & run ++ make money.
bardzo mnie to cieszy powiedz to ludziom ktorych np ja znam z 0.3 czy kiedykolwiek im sie zdarzylo miec wiekszy uptime niz 24h przy 100 + osobach.
Code:
Jeśli tak bardzo chcecie zarobić, dlaczego nie odpalicie prywatnego serwera innej gry typu Cabal?
kto tu mowi o zarabianiu ?
Code:
Znam odpowiedź - za trudno, bo już nie ma Elfa i innych którzy by przerobili to na click & run ++ make money
wybacz ale ja tlumaczylem tylko gostkowi jaka jest roznica miedzy tfs a otserv http://otland.net/f28/temat-nie-na-temat-52205/index4.html#post526501 bo nie za bardzo chyba wiedzial
Code:
Pluję wam w twarz, ścierwa które stawiają OTSy dla kasy nie mając o nim zielonego pojęcia a później narzekają, że nie teges że za dużo roboty jak zmieniają silnik na nowszy, że nie wiedzą jak zmienić nazwę funkcji, że nie wiedzą czym jest notepad++ i opcja 'replace', że nie wiedzą czym jest SVN, że nie doceniają tego, że ktoś zapierdala nocami, żeby było lepiej.
Po co zmieniac nazwy funkcji skoro moze byc tak jak bylo?
Kazdy tfs ma inne nazwy takich samych funkcji po jakiego wacka ?(nowy tfs wyszedl wow nowa funkcja ups to ta sama co tamta stara)
po to ?
Mozesz powiedziec czemu zamknales http://otland.net/f28/temat-nie-na-temat-52205/index4.html#post526547 ten temat?
Forum jest do dyskusji o tym i o owym a szczegolnie na takich subforach jakim jest polish board a ty to nam uniemozliwiasz poniewaz zamykasz kazdy temat ktory nie jest "po twojej mysli"
Jak jest fajnie miec moda i powiedziec cos i zamknac temat o kurde trzeba miec naprawde "nawalone w bani".
Duzo jeszcze razy bedziesz deltowal ?

@Pietia:
Ja mialem uptim'y po 100h na 0.3.4pl2 w ciagu miesiaca mialem tylko 1 crasha (80~ graczy online przecietnie).

sry 140-180 online .

Ja miałem 200~ rekord i co? Zero jebanych crashy.

A wiesz co jest przyczyna? Pewnie to, że ja kupuje dedyka za tyle ile dostanę z SMS a nie dedyk za 100 zł reszta dla mnie ;)

Tak, możecie mieć mnie za chuja, niedojeba czy kogo tam chcecie, róbcie sobie grupy, masturbujcie się przy moim nicku - mam to w dupie :thumbup:

Status
Not open for further replies.
Back