• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

skrypt podobny do demon oak

xexam

New Member
Reaction score
2
Witam. Mógłby ktoś udostępnić swój skrypt, albo okroić mi skrypt z demon oaka tak,żeby pasował do mojej wizji? jeśli nie, to naprowadżcie mnie czego szukać, bo sam pisać skryptów nei umiem, jedynie potrafie edytować juz istniejące w ramach moich potrzeb, ale skrypt demon oaka przerasta moje mozliwosci i sam sobie z przerobieniem go pod mojego questa nie poradze. Tak więc; trzeba użyc jakiejkolwiek broni na 4 kryształach, żeby pokazał się tp. Po każdym uderzeniu w kryształ pojawiają się energy elementale, i kryształ można uderzyć ponownie dopiero za 5 minut (żeby uniknąc crashowania serva summonując potwory) i tak z pozostałymi trzema. Jeśli nie jest mozliwe zrobienie aby uderzało się dowolną bronią, może byc te hallowed axe.

http://otland.net/f81/script-demon-oak-quest-9570/
tutaj skrypt nad którym się zastanawiałem, ale nie mam pojęcia jak go edytować

a tutaj screen jak to ma wyglądać w praktyce

2e579mf.png

Back