• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Skulls

Status
Not open for further replies.

GarQet

Own3d!
Solutions
14
Reaction score
81
Witam, mam pewnie problem, nie mogę znaleźć odpowiedniej funkcji.
Chodzi mi o dodanie graczowi skull'a.
Znalazłem m.in to:
doCreatureSetSkullType(cid, SKULL_WHITE)
Nie wiem czy dobrze myślę, ale czy to działa tylko i wyłącznie wtedy gdy gracz już ma skulla i ona mu wtedy go zmieni, czy jak gracz nie ma skulla to ona i tak mu nada go?
Poszukuję czegoś takiego żeby nawało na postać bez skulli, skulla.
Próbowałem chyba wszystkich możliwości które zawiera doc/LUA_FUNCTIONS, ale nic nie działa... :confused:
Pomoże ktoś?
Pozdr. GarQet

#topic
Czy to jest kurwa taka filozofia włączyć sobie TFS'a i sprawdzić?
Daje sobie obciąć kciuk u lewej ręki, że szybciej byś to sprawdził odpalając TFS i robiąc sobie prosty skrypt (albo dokleić funkcje o której mowa do jakiegoś item'a onUse - ja tak robiłem) na swoim komputerze.

#topic
Czy to jest kurwa taka filozofia włączyć sobie TFS'a i sprawdzić?
Daje sobie obciąć kciuk u lewej ręki, że szybciej byś to sprawdził odpalając TFS i robiąc sobie prosty skrypt (albo dokleić funkcje o której mowa do jakiegoś item'a onUse - ja tak robiłem) na swoim komputerze.

człowieku, po co się wyśilij, takie osoby nic nie rozumieją, a same na nic nie wpadną, bo szkoda pomyśleć minutke...

Status
Not open for further replies.
Back