• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

sms shop pacc problem

Status
Not open for further replies.

pepzo

Member
Reaction score
7
Gdy dodaje do tabeli w phpmyadmin pacca na 14 dni oto moja tabela:
id NULL
points 100
itemid1 0
count1 14
itemid2 0
count2 0
offer_type pacc
offer_description Kup PACC na 14 dni,
offer_name 14 Dni PACC

i pozniej gdy na stronie zamawiam to pisze
Offer with ID 21 doesn't exist

kto mi pomorze to naprawic?

JEZU ODPUSC SOBIE TFS OK?? Bo szkoda Twojego czasu!!!!!!!!!!!!!!]

@edit:
Nie, cześć.

PS. Ktokolwiek pomoże temu Panu wylatuje stąd z banem.

Szkoda nudzi mi się a pomógł bym debilowi.
Na pw też się liczy??

Last edited:
@up - Nie pomagamy debilom. Jego problem jest dokladnie wyjasniony chociazby w FAQ. Jesli chce z ludzi trzepac kase to niech najpierw sobie potrzepie cos innego.

@up - Nie pomagamy debilom. Jego problem jest dokladnie wyjasniony chociazby w FAQ. Jesli chce z ludzi trzepac kase to niech najpierw sobie potrzepie cos innego.

Już nie chodzi o to, tylko koleś nie ma zielonego co jest co, a już się dobiera do pieniędzy. Wszyscy mu wszystko skonfigurują, a on będzie siedział na dupie, zabijał graczy i zbijał kasę, bo "kolega mu powiedział, że tak można zarobić".
Cel 90% "współczesnych" serwerów mnie przeraża- kasa, kasa, kasa.

Już nie chodzi o to, tylko koleś nie ma zielonego co jest co, a już się dobiera do pieniędzy. Wszyscy mu wszystko skonfigurują, a on będzie siedział na dupie, zabijał graczy i zbijał kasę, bo "kolega mu powiedział, że tak można zarobić".
Cel 90% "współczesnych" serwerów mnie przeraża- kasa, kasa, kasa.

To wlasnie mialem na mysli.

omh kocazy sie znalezli zal ja tez nie wiem jak to zrobic mozecie laskawie napisac?

podsycasz go :D w biegiem czasu będzie chciał coraz więcej ;] a tak może by skończył swoja przygodę z OTSem :D

Status
Not open for further replies.
Back