• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Suchawki Komputerowe --> Kabel --> Komórka

Reins

Member
Reaction score
8
Kiedyś posiadałem kabel (taka jakby przejściówka), dzięki którego mogłem podłączyć słuchawki komputerowe do telefonu (Dokładnie Sony Ericsson).
Szukam dość długo, lecz nic nie znalazłem, nie mam pojęcia jak ten kabel się nazywa, czy nawet jest na allegro. Ma ktoś trochę doświadczenia z tym i może mi pomóc? ; x

Jedynie co znalazłem na allegro to kabel muzyczny SE, lecz on ma wtyczki do komputera, a mi chodzi aby do niego się coś wczepiało ; )

Kiedyś posiadałem kabel (taka jakby przejściówka), dzięki którego mogłem podłączyć słuchawki komputerowe do telefonu (Dokładnie Sony Ericsson).
Szukam dość długo, lecz nic nie znalazłem, nie mam pojęcia jak ten kabel się nazywa, czy nawet jest na allegro. Ma ktoś trochę doświadczenia z tym i może mi pomóc? ; x

Jedynie co znalazłem na allegro to kabel muzyczny SE, lecz on ma wtyczki do komputera, a mi chodzi aby do niego się coś wczepiało ; )

Sama wtyczka 3,5 mm: Adapter Przejściówka doSONY ERICSSON 3,5m GDYNIA (2355392049) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

to może się podepnę

ja szukam raczej coś aby do nokii jack 3,5mm podłączyć normalne słuchawki nie tracąc mikrofonu(czyli jak w walkmanach: wtyczka do telefonu>kabel>mikrofon i gniazdo jack 3,5mm)
bardzo chętnie bym wrócił do słuchawek z walkmana(do nokii dali dokanałowe -.-) ale za krótkie są a przy takim rozwiązaniu miałbym i fajne słuchawki i zestaw słuchawkowy

to może się podepnę

ja szukam raczej coś aby do nokii jack 3,5mm podłączyć normalne słuchawki nie tracąc mikrofonu(czyli jak w walkmanach: wtyczka do telefonu>kabel>mikrofon i gniazdo jack 3,5mm)
bardzo chętnie bym wrócił do słuchawek z walkmana(do nokii dali dokanałowe -.-) ale za krótkie są a przy takim rozwiązaniu miałbym i fajne słuchawki i zestaw słuchawkowy

Dla nokii z takim czymś się nie spotkałem, ale jest adapter już z mikrofonem: kable audio - GSM Audio Adapter z mikrofonem Nokia Jack - 4World.pl

właśnie o to chodzi ale w wersji 3,5 bo to jest chyba 2,5 sądząc po modelach(bo przejściówki w tą stronę i to jeszcze 4 stykowej chyba też nie ma...)

Back