• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Szukam Evolution 8.40

Status
Not open for further replies.

Koci1994

Banned User
Reaction score
1
Witam poszukuje silnika z mapa Evolution 8.4 .Najlepiej zeby stalo to na TFS 0.3

A mozesz dac Link do jakiegos fajnego evo .np Lodowego

Keraxelowi przyjemnosc sprawa posiadanie dużej liczby obok napisu POST
ciekawe ile z 625 twoich postow wnioslo cos do tematu :>

Keraxelowi przyjemnosc sprawa posiadanie dużej liczby obok napisu POST
ciekawe ile z 625 twoich postow wnioslo cos do tematu :>

http://otland.net/search.php?searchid=627839
Ja tu tylko sprzątam. Jeżeli nie widzisz żadnego sensu mojego postu to wyraźnie go nie szukałeś, a to już nie mój problem. Prawdę mówiąc licznik postów jest według mnie tylko niepotrzebnym dodatkiem vB, no ale myśl jak chcesz.
postscriptum: nie offtopuj :)

#down: to był sarkazm -.-'

Last edited:
http://otland.net/search.php?searchid=627839
Ja tu tylko sprzątam. Jeżeli nie widzisz żadnego sensu mojego postu to wyraźnie go nie szukałeś, a to już nie mój problem. Prawdę mówiąc licznik postów jest według mnie tylko niepotrzebnym dodatkiem vB, no ale myśl jak chcesz.
postscriptum: nie offtopuj :)

#down: to był sarkazm -.-'

mailing listy były fajne :thumbup:

ELF grubasie widzisz ty na oczy jeszcze cos?? idz lepiej pobiegaj,pograj w pikle a nie tlyko w kompa 24/7

Oj nie radziłbym tak do niego pisać .Chyba ze bardzo chcesz bana dostać.

ELF grubasie widzisz ty na oczy jeszcze cos?? idz lepiej pobiegaj,pograj w pikle a nie tlyko w kompa 24/7
to miłe, opowiedz nam coś jeszcze o sobie ;D
Oj nie radziłbym tak do niego pisać .Chyba ze bardzo chcesz bana dostać.
tak to jest, jak się kretyn rejestruje i pierwszego dnia myśli, że jak komuś nawrzuca to wzbudzi rispekt ;p

Status
Not open for further replies.
Back