• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Szukam hostera!

Status
Not open for further replies.

n1troo

New Member
Reaction score
0
Witam zrobiłem ots'a z RL mapa, lecz potrzeba do pełni szczescia serwera dedykowanego.
Silnik ots'a to Crying Damson 0.3.6p1 pod Tibie 8.54

Potrafię robic skrypty ( zrobiłem miedzy innymi mini anihilator, taki na jedną osobe) potrafię edytować dodawać nowe przedmioty spelle, akcje, bronie, sklepy, questy skrzynkowe jak i takie gdy trzeba coś przynieść.... co dusza tylko zapragnie. Mapy tez potrafię robić dodawać expowiska.. wszystko to jest proste.

RL mapa jest wielka ma wymiary 38000x38000 i waży 95mb, na moje oko sa wszytkie questy. brakuje tylko mapki ZAO, oken i pyre. Dodał bym ale już nie pociągnie tego mój komp i tak juz 2.5 GB w ramie siedzi.

Dlatego potrzeba mi osoby która chciał by mi pomóc i zakupiła serwer dedykowany lu już takowy posiada a chciała by rozkręcić cos lepszego.

Ja to widzę tak... wpierw jakieś 20% z smsów dla mnie potem jak sie spłaci zrobimy po 50%. Zawsze można porobić konkursy itp.... Każdy mówi ze spoko OTS i lepszego nie widział wiec chyba udało mi się z balansować wszytko.

Zainteresowanych proszę o kontakt na e-mail [email protected] lub gg: 5019921.

PS. To poważna oferta. Nie pisz jak chcesz tylko wyłudzić OTS'a to oprogramowanie wolne każdy może znaleźć i postawić jakiegos ale nic to Ci nie da... Bo przede wszystkim oferuje tu siebie jako skryptera i mapera który zna się na rzeczy.

Nikt nie będzie hostował kolejnej RL mapy za dużo tego "gówna" już jest.

Jest do tego odpowiedni dział na forum.

Status
Not open for further replies.
Back