• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

TFS 0.3.2 - Mage Bomb

EmmaA

JigglyPuff
Reaction score
0
Elo,
Właśnie, dostałem od kuzyna OTS'a 0.3.2 TFS RL Mapka. OTS się szybko rozkręcił, ale jeden problem.
Pierdolony Mage Bombe crashuje mi OTS'a. Nie wiem co zrobić.
Jest na to jakaś rada? Bo przechodzić na 0.3.4 nie bardzo, bo w huj skryptów jest.
Czekam na waszą pomoc.
Hey

Pyta mnie juz 3 osoby jak to podmienic i ze jest inaczej w tfs zapewne musicie poczekac na elfa az to convertnie do tfs i pobrac source z prywatnego svn watpie ze sobie sami poradzicie z tym :P

@up
od paru godzin jest patch ten na priv svn, ale pewnie dla wszystkich bedzie dostepny pooozniej ;/

Pyta mnie juz 3 osoby jak to podmienic i ze jest inaczej w tfs zapewne musicie poczekac na elfa az to convertnie do tfs i pobrac source z prywatnego svn watpie ze sobie sami poradzicie z tym :P

Trza pierw miec dostep do priv svn XD

ja nie wiem czemu ludzie maja takie problemy z TFSem, ja od ostatniego miesiaca mialem tylko jeden problem, i to z mojej winy bo jestem noobem i nie umiem przekierowywac portow sadzac ze mam je przekierowane ._.

Jak coś bedzie wiadomo to napiszcie tu, bo ja np nie wiem gdzie to priv svn jest;D

Trza pierw miec dostep do priv svn XD

ja nie wiem czemu ludzie maja takie problemy z TFSem, ja od ostatniego miesiaca mialem tylko jeden problem, i to z mojej winy bo jestem noobem i nie umiem przekierowywac portow sadzac ze mam je przekierowane ._.

noto moze na twoim serwerze nie graja "zdolni" gracze ;d
crashbugow bylo wiele, chociazby najpowazniejszy zwiazany z monster.cpp jak tez i wiele innych, moze sobie sam to fixowales, nie wiem, nie wnikam

@up
jest on dostepny pod adresem websvn.otland.net, jak sama nazwa wskazuje, nie jest to publiczne subversion, dlatego musisz byc TFS DEVELOPEREM lub DONATOREM.

DEVELOPERZY ida w przod, a nie cofaja sie do wersji 0.3.2 ...

pewnie dlatego kazde wydanie TFS ma wyzszy numerek, ktoz by na to wpadl? ;/

Mozesz sobie recznie to przerobic zapewne, tam nie sciagniesz gotowych plikow pod 0.3.2

noto moze na twoim serwerze nie graja "zdolni" gracze ;d
crashbugow bylo wiele, chociazby najpowazniejszy zwiazany z monster.cpp jak tez i wiele innych, moze sobie sam to fixowales, nie wiem, nie wnikam

@up
jest on dostepny pod adresem WebSVN - forgottenadmin, jak sama nazwa wskazuje, nie jest to publiczne subversion, dlatego musisz byc TFS DEVELOPEREM lub DONATOREM.

Z tego co pamiętam zdradzanie takich informacji grozi banem i kasacją donatora o.O

#down: Znam ludzi, którzy za większe pierdoły stracili donatora ;)

Last edited:
jakiez to ja super tajne informacje zdradzilem? link znany wszystkim? czy to kto ma tam dostep?
ojj przepraszam za info, ze TFS DEVELOPERZY maja tam dostep, teraz ich komputery sa narazone na ataki, tylko po to aby zdobyc zrodla z priv svn...

rozumiem, jakbym kopiowal jakies zrodla, cos z forum donatorow, no ale glupi adres? ale jesli masz racje to trudno :)

Back