• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

TFS 0.3.5 Częste Crashe .

Koci1994

Banned User
Reaction score
1
Co jest z tym silnikiem miałem 0.3.4pl2 i chodził 22 dni i nie było crsha .(przy 20graczach max) A mam 0.3.5 i juz 2 razy zcraschował (pierwszy raz po 3 godzinach drugi po 10) (max 17 graczy).

Do chuja takie cos jak jest teraz to niepowinno byc, byl ten bug z lozkami, z czyms tam jeszcze to powinno to byc udostepnione od razu jak zostalo naprawione, a nie dla donatorow... W tym czasie, by zostaly wykryte inne bugi zapewne, a tak tylko crashe ludzie maja. Nie no pozdro dla project managera ;) Bo jakby go nie bylo, to zapewne slawkens by znow wydal patcha na wlasna reke.

Ciesz się , że wogóle ELf wydał dla nas TFS 0.3.5 , napewno będzie wersja bez crashy. Trzeba cierpliwie czekać. Omg muzg plax!

Buahauaua, czy ja mowie, ze nie ciesze sie, ze wydal? Czy potepiam kogos, za bledy w TFS? NIE DO CHUJA.
Twierdze tylko, ze jezeli takie bugi zostaly wykryte i naprawione, to jak najszybciej powinien wyjsc jakis patch, aby uptime serwerow mogl isc w gore, aby jeszcze inne bugi zostaly wykryte.
Uzywaj swojego mozgu ziom, o ile cos z niego zostalo od tego siedzenia przed PC.

@down
Pracy? No pewnie i cos z outfitami i innymi sprawami jeszcze nie zostalo fixniete, ale lozka:
Code:
2568  	* Fixed beds crashbug.  	elf  	1d 06h  	/trunk/
Tylko dla tego jednego oplaca sie chociaz napisac jak sobie to fixnac samemu, albo udostepnic SVN na te pare dni, gdy duzo fixow leci.
Dlaczego, ktos kto zna osoby z Donatorem, ma miec wczesniej fixnietego tak powaznego crashbuga niz typowy Pan Jan Kowalski?

@Piotrek
No wez ;(

Last edited:
Co jest z tym silnikiem miałem 0.3.4pl2 i chodził 22 dni i nie było crsha .(przy 20graczach max) A mam 0.3.5 i juz 2 razy zcraschował (pierwszy raz po 3 godzinach drugi po 10) (max 17 graczy).
Specjalist ci crashuje serwer, bo on nie jest dobrym człowiekiem. :thumbup:

Back