• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

TFS 0.3.5 Problem z mapa

Status
Not open for further replies.

Ciziia

KoX
Reaction score
0
Co może być przyczyna włączania się serwera podczas wczytywania mapy? (mapa 100+ mb) Próbowałem na sys 32 bitowym i 64 jest to samo... Wie ktoś co może być przyczyna występowania takowego problemu?
TFS 0.3.5

Last edited:
Co może być przyczyna włączania się serwera podczas wczytywania mapy? (mapa 100+ mb) Próbowałem na sys 32 bitowym i 64 jest to samo... Wie ktoś co może być przyczyna występowania takowego problemu?

Moze byc wiele powodow nie zwiazanych nawet z silnikiem ani mapa, moze po prostu zbyt mało wolnej pamieci RAM?

Lub blad przy zapisywaniu mapy był?

Moze byc wiele powodow nie zwiazanych nawet z silnikiem ani mapa, moze po prostu zbyt mało wolnej pamieci RAM?

Lub blad przy zapisywaniu mapy był?

Tak tylko wytłumacz mi dlaczego na silniku 0.3.4PL2 wszystko chodzi normalnie ?; > A tu jeb taki błąd wyskakuje..

Nie napisales na jakim silniku ci sie crashuje.

Jutro jeszcze sprawdzę na swoim 2 serwerze co będzie na windzie 64bit /4x2,4 ghz , 4 gb ram jeśli tam sie to nie włączy to ja już nie wiem. Pamiętam że takie problemy były tylko w wersji 0.3.2beta. ;s

Jeśli chodzi na jakim silniku mi crashuje jest to najnowszy TFS 0.3.5

Status
Not open for further replies.
Back