• Congratulations to the OTLand January Mapping Competition Winner! The grand prize of Otland Premium goes to Andréew.
  • Sign up for February Mapping Competition! The prize includes Otland Premium time.
  • There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

TFS 1.2 8.0

krejken

Member
Joined
Nov 24, 2009
Messages
123
Best answers
0
Reaction score
9
Location
poland
22222.PNG1111111.PNG
new bug look life stripe character and console
after using exura, exura gran d.z.m. what you use life fluid the same but this bug not existing
always
just some times
 
OP
celohere

celohere

Well-Known Member
Joined
Nov 27, 2007
Messages
154
Best answers
5
Reaction score
61

krejken

Member
Joined
Nov 24, 2009
Messages
123
Best answers
0
Reaction score
9
Location
poland
22222.PNG

ok dice not working..
??
Post automatically merged:

22222.PNG

ok dice not working..
??
now fixed :)
Post automatically merged:

Monsters Zoralurk.xml
Areaeffects
<attribute key="areaEffect" value="dice" />
error :(
 
Last edited:

krejken

Member
Joined
Nov 24, 2009
Messages
123
Best answers
0
Reaction score
9
Location
poland
problem is fixed was error in script
now is ok
sytuation was after 5 min ghost mode self stoping work but now is ok
 

krejken

Member
Joined
Nov 24, 2009
Messages
123
Best answers
0
Reaction score
9
Location
poland
how do this:
player after finish premium account
1) first login in temple own city
2) got outfit available only for free account (automatic self change)
??
 
OP
celohere

celohere

Well-Known Member
Joined
Nov 27, 2007
Messages
154
Best answers
5
Reaction score
61
how do this:
player after finish premium account
1) first login in temple own city
2) got outfit available only for free account (automatic self change)
??
Add this to login.lua
Code:
        -- Outfits
    if not player:isPremium() then
        if player:getSex() == PLAYERSEX_FEMALE then
            local outfit = player:getOutfit()
            if outfit.lookType > 139 then
                player:setOutfit({lookType = 136, lookHead = 78, lookBody = 106, lookLegs = 58, lookFeet = 95})
            end
        else
            local outfit = player:getOutfit()
            if outfit.lookType > 131 then
                player:setOutfit({lookType = 128, lookHead = 78, lookBody = 106, lookLegs = 58, lookFeet = 95})
            end
        end
    end

    -- Premium system
    if player:isPremium() then
        player:setStorageValue(43434, 1)
    elseif player:getStorageValue(43434) == 1 then
        player:setStorageValue(43434, 0)
        player:teleportTo({x = 160, y = 54, z = 7})
        player:setTown(Town("Motherland"))
        player:sendTextMessage(MESSAGE_INFO_DESCR, "Your premium time has expired.")
    end
Edit: If you use rookgard you can change to this
Code:
    -- Premium system
    local rookTownId = 6
    local thaisTownId = 2

    if player:isPremium() and player:getStorageValue(43434) ~= 1 then
        player:setStorageValue(43434, 1)
    elseif not player:isPremium() and player:getStorageValue(43434) == 1 then
        if player:getVocation():getId() == 0 then
            player:setTown(Town(rookTownId))
        else
            player:setTown(Town(thaisTownId))
        end
        player:sendTextMessage(22, "Your premium time has expired.")
        player:setStorageValue(43434, -1)        
        player:teleportTo(player:getTown():getTemplePosition())
    end
to avoid send rookers to main.
 
Last edited:

krejken

Member
Joined
Nov 24, 2009
Messages
123
Best answers
0
Reaction score
9
Location
poland
Add this to login.lua
Code:
        -- Outfits
    if not player:isPremium() then
        if player:getSex() == PLAYERSEX_FEMALE then
            local outfit = player:getOutfit()
            if outfit.lookType > 139 then
                player:setOutfit({lookType = 136, lookHead = 78, lookBody = 106, lookLegs = 58, lookFeet = 95})
            end
        else
            local outfit = player:getOutfit()
            if outfit.lookType > 131 then
                player:setOutfit({lookType = 128, lookHead = 78, lookBody = 106, lookLegs = 58, lookFeet = 95})
            end
        end
    end

    -- Premium system
    if player:isPremium() then
        player:setStorageValue(43434, 1)
    elseif player:getStorageValue(43434) == 1 then
        player:setStorageValue(43434, 0)
        player:teleportTo({x = 160, y = 54, z = 7})
        player:setTown(Town("Motherland"))
        player:sendTextMessage(MESSAGE_INFO_DESCR, "Your premium time has expired.")
    end
Edit: If you use rookgard you can change to this
Code:
    -- Premium system
    local rookTownId = 6
    local thaisTownId = 2

    if player:isPremium() and player:getStorageValue(43434) ~= 1 then
        player:setStorageValue(43434, 1)
    elseif not player:isPremium() and player:getStorageValue(43434) == 1 then
        if player:getVocation():getId() == 0 then
            player:setTown(Town(rookTownId))
        else
            player:setTown(Town(thaisTownId))
        end
        player:sendTextMessage(22, "Your premium time has expired.")
        player:setStorageValue(43434, -1)      
        player:teleportTo(player:getTown():getTemplePosition())
    end
to avoid send rookers to main.
Working perfect THX :)
Post automatically merged:

next chalange
1) in the game
1.PNG
2) in map editor
2.PNG

have any ideas??
 
Last edited:

krejken

Member
Joined
Nov 24, 2009
Messages
123
Best answers
0
Reaction score
9
Location
poland
Add this to login.lua
Code:
        -- Outfits
    if not player:isPremium() then
        if player:getSex() == PLAYERSEX_FEMALE then
            local outfit = player:getOutfit()
            if outfit.lookType > 139 then
                player:setOutfit({lookType = 136, lookHead = 78, lookBody = 106, lookLegs = 58, lookFeet = 95})
            end
        else
            local outfit = player:getOutfit()
            if outfit.lookType > 131 then
                player:setOutfit({lookType = 128, lookHead = 78, lookBody = 106, lookLegs = 58, lookFeet = 95})
            end
        end
    end

    -- Premium system
    if player:isPremium() then
        player:setStorageValue(43434, 1)
    elseif player:getStorageValue(43434) == 1 then
        player:setStorageValue(43434, 0)
        player:teleportTo({x = 160, y = 54, z = 7})
        player:setTown(Town("Motherland"))
        player:sendTextMessage(MESSAGE_INFO_DESCR, "Your premium time has expired.")
    end
Edit: If you use rookgard you can change to this
Code:
    -- Premium system
    local rookTownId = 6
    local thaisTownId = 2

    if player:isPremium() and player:getStorageValue(43434) ~= 1 then
        player:setStorageValue(43434, 1)
    elseif not player:isPremium() and player:getStorageValue(43434) == 1 then
        if player:getVocation():getId() == 0 then
            player:setTown(Town(rookTownId))
        else
            player:setTown(Town(thaisTownId))
        end
        player:sendTextMessage(22, "Your premium time has expired.")
        player:setStorageValue(43434, -1)
        player:teleportTo(player:getTown():getTemplePosition())
    end
to avoid send rookers to main.
ok this script working wery good but if yours character is not from thais example from carlin and have not premium outfit then not working properly.
This script i stil testing (version with rookgaard)
Post automatically merged:

ok this script working wery good but if yours character is not from thais example from carlin and have not premium outfit then not working properly.
This script i stil testing (version with rookgaard)
is ok i find bug now is perfect thx and sorry for mess
 
Last edited:
OP
celohere

celohere

Well-Known Member
Joined
Nov 27, 2007
Messages
154
Best answers
5
Reaction score
61
ok this script working wery good but if yours character is not from thais example from carlin and have not premium outfit then not working properly.
This script i stil testing (version with rookgaard)
Post automatically merged:


is ok i find bug now is perfect thx and sorry for mess
If you fixed the script maybe you can share ...:rolleyes:
 

krejken

Member
Joined
Nov 24, 2009
Messages
123
Best answers
0
Reaction score
9
Location
poland
If you fixed the script maybe you can share ...:rolleyes:
script working ok i was problem with my map
Post automatically merged:

1.PNG
ok. Next bug.
if you put money to the depo you see thath information and choice but if you wana put to depo runes example 17 sd runes you dont have choice2.PNG
ctrl key on keyboard dont help you hyhy.. (joke)
 
Last edited:
OP
celohere

celohere

Well-Known Member
Joined
Nov 27, 2007
Messages
154
Best answers
5
Reaction score
61
script working ok i was problem with my map
Post automatically merged:

View attachment 41590
ok. Next bug.
if you put money to the depo you see thath information and choice but if you wana put to depo runes example 17 sd runes you dont have choiceView attachment 41591
ctrl key on keyboard dont help you hyhy.. (joke)
This is the correct behavior ,if you wanna change in your server you will have to edit your tibia.spr and remove this line on items.xml <attribute key="type" value="rune" />
 

krejken

Member
Joined
Nov 24, 2009
Messages
123
Best answers
0
Reaction score
9
Location
poland
This is the correct behavior ,if you wanna change in your server you will have to edit your tibia.spr and remove this line on items.xml <attribute key="type" value="rune" />
ok thx
 
Top