Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
Więc masz dwie opcje:
a) Użyj googla, bo ci tutaj parę osób napewno da link do let me google for you~~
b) Skasuj to się przekonasz, nawet jeśli ktoś tu na forum to skasował to jeśli coś złego się stało to Ci napiszę, że nic się nie stanie, a jeśli się nic nie stało to nic nie napiszą lub zaraz znajdzie się 20 ekspertów na ten temat >.<
Mi ostatnio jak coś w myszce nie działało to kumpel napisał, jak nic nie działa to zajeb o ścianę (haha, po 2h jak mnie wkurwiała myszka zajebałem i się naprawiło XD)
@up Wyjebalem >.<
Nie miałem zamiaru czekać aż nowy system sie ''zarazi" xd
P.s : Jak Wyjebac tego windowsa w pizdu -.- ? zeby przy stacie byl tylko Win 7 :|
Zawsze instalowalem przez Biosa teraz musialem inaczej bo mialem to jebane niebieskie okno!
Panel sterowania -> System -> Zaawansowane -> Uruchamianie i odzyskiwanie -> Ustawienia -> w czesci "Uruchamianie systemu" ustawiasz opcje startu tak jak Ci pasuje.