• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Ventrilo :<

Cimcior

DriT
Reaction score
0
To tak teraz mam problem z ventrilo (wszystkie wersje)
Jest to dziwny problem wiec tak :

Screen widzicie mam najwidoczniej nie zaznaczone Enable outgoing~
bez tego oczywiscie nie moge uzywac binda, lecz jak to zaznacza i wylacza setupa mam takie pingi ( moge uzyc bina ) ale mam takie pingi + nic nie slysze na vt , na youtubie itd
Niewiem w czym tkwi problem byc moze ktos mial taki problem i dostal pomoc lub sam sobie poradzil. Czy jest konieczny format???

ostatnio mam dziwny problem, nic nie słyszę na vencie na jednym użytkowniku, ale jak przełączę się na drugiego to wszystko jest gicior, jakoś nie chce mi się pulpitu sprzątać aby zmieniać usera, a nie mogę wyczaić co się mogło w tej viscie zjebać, może sprawdź to?

Ja mam tak samo, bo nie mam karty dzwiekowej. rep++

Nie po prostu jak mam zaznaczone to enable~ to mam potworne lagi i nic nie slysze gdy mam wlaczone setup to nie mam tych lagow
A jak wogole odznacze to enable~ to mam wszystko dobrze tylko nie moge nacisnac binda. ;d

buMP

Last edited by a moderator:
Udaj sie na oficjalne forum ventrilo, jak widzisz nikt nie zna solucji na twoj problem

Back