AAC Who Is Online Website Problem

Discussion in 'Support' started by andjelo96, Nov 24, 2017.

  1. andjelo96

    andjelo96 Member

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    375
    Likes Received:
    23
    Best Answers:
    4
    I'm using tfs 0.4, Znote AAC , and my current problem is in-game there is no-one playing , and on website it shows few players as online, What should be matter? I tried refreshing .php file but didnt worked. Here are some images
    - on Website : Screenshot
    - in-Game : Screenshot
     
  2. HalfAway

    HalfAway Well-Known Member

    Joined:
    Sep 3, 2011
    Messages:
    3,567
    Likes Received:
    2,297
    Best Answers:
    15
    Try to clean the players_online or something like that table in the database, seems like a bug somehow.
     
  3. andjelo96

    andjelo96 Member

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    375
    Likes Received:
    23
    Best Answers:
    4
    Right, This morning tried to find that in mine database but i dont even have players_online , probably that should be problem, EDITED - I added players_online table but still dont shows who is online..
     
    Last edited: Nov 24, 2017
  4. HalfAway

    HalfAway Well-Known Member

    Joined:
    Sep 3, 2011
    Messages:
    3,567
    Likes Received:
    2,297
    Best Answers:
    15
    No, the servers database might be diffrently built, check the players table and view the online players and look for some row saying "online" or something like that and change it from 1, to 0.
     
  5. andjelo96

    andjelo96 Member

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    375
    Likes Received:
    23
    Best Answers:
    4
    Works ! , Thanks :D

    After i re-install my database it still aint working , i tried again to change from 1 to 0 and it works , but after restart ot or website it shows same like ago :(

    bump

    BUMP
     
    Last edited by a moderator: Dec 7, 2017
  6. ond

    ond Well-Known Member

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Messages:
    2,520
    Likes Received:
    333
    Best Answers:
    10
    You could restore the value to zero when starting the server, something like this might do the trick:
    Code (Lua):
    1. function onStartup(interval)
    2.     db.query("UPDATE `players` SET `players`.`online` = 0;")
    3.     return true
    4. end
     
  7. andjelo96

    andjelo96 Member

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    375
    Likes Received:
    23
    Best Answers:
    4
    Will take a try @ond
     

Share This Page

Loading...