• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Xampp uniserv

Erazma

Banned User
Reaction score
4
Siemanko wiecie może co jest przyczyną tego że na uniserver gdy robie postać wyświetla się biała strona nic wiecej? a gdy ta sama baze i acc wrzuce na xampa wszystko jest dobrze? :|

[Mon Oct 29 13:08:44 2012] [error] [client 127.0.0.1] PHP Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[HY000]: General error: 1449 The user specified as a definer ('root'@'localhost') does not exist' in C:\\UniServer\\www\\pot\\OTS_Player.php:187\nStack trace:\n#0 C:\\UniServer\\www\\pot\\OTS_Player.php(187): PDO->query('INSERT INTO `pl...')\n#1 C:\\UniServer\\www\\php\\accountmanagement.php(796): OTS_Player->save()\n#2 C:\\UniServer\\www\\index.php(184): include('C:\\UniServer\\ww...')\n#3 {main}\n thrown in C:\\UniServer\\www\\pot\\OTS_Player.php on line 187, referer: http://localhost/?menu=accountmanagement&action=createcharacter

nie wiem co jest tego przyczyna :(

Last edited:
Mam roota :x zrobilem copy wklej mysql moze tyo jest blad bo zrobilem od nowa baze i dziala wiec mam pytanie powiedzmy ze kupie pc bo mam zamar kupic lepszy postawie ots i pytanie jakiego programu uzywac do zdalnego pulpitu team viever hujowy chcialbym jakis lepszy program mozecie cos doradzic? potrzebowalbym tego poniewaz nie mam 2 monitorow nie mam zamiaru kupowac klawiatury itd podlacze neta i kabel od zasilania do 2 pc i chcialbym wlasnie uzywac jakiegos zdalnego pulkpitu zebym mogl pc nr 1 sterowac nim ;p dokladnie w sumie to albo sprzedam pc bratu albop odpale ots na nim nie wiem jeszcze tak z ciekawosci pytam :)

a 2 pytanier to jak z 1 pc na 2 pc przeniesc w uniserver wszystkie postacie w stanie nienaruszonym? questami itemami itd ?

a 2 pytanier to jak z 1 pc na 2 pc przeniesc w uniserver wszystkie postacie w stanie nienaruszonym? questami itemami itd ?
Kopia bazy danych - zobacz sobie taką aplikacje mysqldump, która jest domyślnie wraz z serwerem MySQL, używać jej wolno wyłącznie.

Bo napisałem, że to program konsolowy, trzeba ustawić odpowiednie argumenty - odsyłam do wujka google i cioci wikipedii po instrukcje.

Last edited:
Snejk ;p znalazlem tylko tyle ze trzeba wpisac komendy no ale odrazu gdy to odpale pada.. nie da sie nic napisac ^.^ to cos zle mam ustawione czy to trzeba w innym pliku ustawic gdzie te komendy wpisac jak ta ramka czArna odrazu sie wylacza????

Back