Tak, dokładnie niech czeka do następnej gwazdki i ma konsole na przyszłe 4-6 lat a nie na rok. Poczeka, dozbiera i kupi konsole przyszłości.
o kurwa jak ty będziesz miał dzieci to dopiero będzie XDDDDD
twój np. syn(S) rozmawia z kolegą(K)
K: zioomal masz już nowego X?
S: niee
K: jak to, wszyscy to maja, to zajebiste jest!!!
S: no ale tata mi pierdoli, że lepiej poczekać 3 lata i napierdalać przez następne 5
K: loool
w sumie, to miałem podobnie jak byłem mały to mama mi takie rzeczy pierdoliła o różnych rzeczach, w niektórych przypadkach miała rację i lepiej wyszedłem niż koledzy, ale np. nadal mnie wkurwia fakt, że nie mam przyzwoitego internetu tylko jakieś gówno playa bo mobilne, niby niedługo przejdziemy na LTE ale kurwa mogła kupić to jebane UPC jak wszyscy inni 5 lat temu -.-
# temat
ja bym zainwestował w komputer + kabelek do przejścia komp --> tv a jak ma kompa, to w jakiś fajny telewizor lub gry
pierdolcie co mówicie ale np. fifa na kompie + joystick do kompa nie jest zła, jak kurwa nie umiecie grać to potem pierdolicie głupoty
owszem grałem na xboxie w fife (w 12), na play 2 (w 10), na play 3 (w 12) i na kompie (w 12)
fakt xbox czy play 3 niby jakoś tak naturalniej i fajnie się gra, ale na kompie gra się równie skutecznie no chyba, że napierdalacie na tych małych ekranikach to mi was żal, najlepsza opcja to komp + kabelek + tv 40+ cali
A I LANCEQ POPATRZ, INWESTYCJA W TV 40+ CALI JEST DOBRĄ OPCJĄ NA PRZYSZŁOŚĆ, BO POPATRZ JAK NP. JESZCZE BĘDZIE MIAŁ TV OPCJE 3D TO DZIECIAK JAK PODROŚNIE BĘDZIE MIAŁ NIESAMOWITE WRAŻENIA Z OGLĄDANIA PEWNYCH FILMÓW