• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Zmieniający się kolor w tabelkach pod "news","account" itd

daxsiu24

New Member
Reaction score
0
Witam tak jak w temacie na innych forach nie umieją mi pomóc więc spróbuje tu. Otóż gdy chcę zmienić kolor z
PHP:
#0D2E2B(Zielony)
na
PHP:
#000000(czarny)
to owszem zmieni się start.jpg ale tylko gdy najedzie się myszką na tabelke zaraz zmienia się kolor na wcześniejszy end.jpg...natomiast po odświeżeniu stronki tableka jest znów czarna, niech mi ktoś pomoże dodałem fotki aby bardziej sprecyzować mój problem.
Pozdrawiam Daxsiu24

Last edited:
Poszukaj dokładnie ja np tak po kolei kazdy kolor zmieniałem w notepadzie tak aby w koncu trafic na ta linijke odpowiednia za tten kolor i sie udalo ;p

Sprawdź źródło (nawet i w przeglądarce ppm -> pokaż źródło strony) i sprawdź jakie tam są warstwy / klasy użyte, dzięki temu będziesz wiedział gdzie szukać w arkuszu CSS.

Zobacz źródło strony, użyte warstwy i klasy w danym elemencie - to naprowadzi cię na odpowiednie linijki w arkuszu CSS.

problem rozwiazany usuniecie linijki z layout.php pomoglo :) dziekuję za odpowiedź temat do zamknięcia.

Back