• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • If you're using Gesior 2012 or MyAAC, please review this thread for information about a serious security vulnerability and a fix.

Windows Znote AAC cache.php error

SnorkY

Veteran OT User
Joined
Nov 28, 2007
Messages
1,396
Reaction score
257
Hello! I'm having some cache errors with Znote AAC.

I'm using this znote: https://github.com/TwistedScorpio/OTHire for OTHire client.

This is the message i get when enterting localhost/index.php, localhost/highscores.php and a few more:

Warning: fopen(engine/cache/news.cache.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\engine\function\cache.php on line 91

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given inC:\xampp\htdocs\engine\function\cache.php on line 92

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given inC:\xampp\htdocs\engine\function\cache.php on line 93

This is the code i have on lines 91-93 in the cache.php

error.png


Any help would be really appreciated.
 

Cornex

Web Developer
Staff member
Global Moderator
Joined
Jun 15, 2008
Messages
3,444
Solutions
5
Reaction score
1,165
Location
Sweden
The 'w' mode should create, or at least attempt to create the file if it not already exists.
Do the file engine/cache/news.cache.php exists? If not, try to create it manually.
 

Danger II

tibiara.com
Premium User
Joined
Nov 21, 2012
Messages
1,643
Solutions
12
Reaction score
550
Location
Germany
Alternativly you can check if the file (cache.php) does have enough permissions, this mostly happens if you are not the owner of the system (not logged im as admin but as user)
http://www.addictivetips.com/windows-tips/windows-7-access-denied-permission-ownership/
Cache should have at least read and write permissions..
You can also try to run xampp/wamp/uniserver(what ever your using) etc as adminisrator (right click - run as admin)
 
Last edited:
Top