• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

0.3.5 Niedzialajace outfity

Rodman

New Member
Reaction score
0
Kurcze zainstalowalem tfs 0.3.5 wszystko ladnie lecz outfitow nie da sie zmeiniac zaradzi ktos cos na to?

W config.lua poszukaj

Code:
allowChangeOutfit

zmien cala linie na:

Code:
allowChangeOutfit = "yes"

JOOL!

xd

Ponieważ był błąd z tym związany... Tak to jest jak się daje testować ograniczonej liczbie osób... I później wyłazi zdupczone release.
Teraz jest 0.3.5pl1 -> [forgottenserver] Index of /tags/0.3.5pl1 nie wiem czy to tam jest już załatane czy tylko w tym syfiastym priv svn :)

@Edit
2570 * Outfit attributes not being removed... elf 4d 07h /trunk/
powinno być załatane tylko nie wiem czy to akurat był błąd o którym mówisz czy inny ;)

W config.lua poszukaj

Code:
allowChangeOutfit

zmien cala linie na:

Code:

JOOL!

xd
allowChangeColors = "yes"
allowChangeAddons = "yes"
to chyba nie to

Ponieważ był błąd z tym związany... Tak to jest jak się daje testować ograniczonej liczbie osób... I później wyłazi zdupczone release.
Teraz jest 0.3.5pl1 -> [forgottenserver] Index of /tags/0.3.5pl1 nie wiem czy to tam jest już załatane czy tylko w tym syfiastym priv svn :)

@Edit

powinno być załatane tylko nie wiem czy to akurat był błąd o którym mówisz czy inny ;)
Moj problem polega an tym ze w ogole nei moge zmienic outfitu klikam sa strzalke zeby zmienic addon z clitzena na warriora a tu sie nic nie dzieje

ok przetestuje to a mam pytanie jeszcze mistrzu jak zmienic passy do bazy danych i do dedyka?
i jak ustawic w bazie danych zeby wszyscy mieli np: 8 lvl

Level:
Code:
UPDATE `players` SET `level` = 8;
Haslo:
Komenda:
Code:
passwd
A w bazie: wchodzisz w uprawnienia i w tabeli kolo użytkownika masz taki ołówek klikasz i zmieniasz. [;

Dulin zainstalowalem najnowsza wersje ale nie pomoglo ;/ wiesz moze co jeszcze da sie zrobic??
w configu mam ustawione

allowClones = "no"

ale to chyba nie od tego

Popieram Cie w 100%. To jest projek open sourc. A takie projekty raczej słyną z darmowego dostępu do łatek a jak już robią płatne svny to nie z donatorem na forum ;) ale mniejsza... odbija się to tylko im na liczbie użytkowników. Gdyby wprowadzili 2 silnik mogący konkurować z tfsem to jestem pierwszą osobą która przejdzie na niego :)

Popieram Cie w 100%. To jest projek open sourc. A takie projekty raczej słyną z darmowego dostępu do łatek a jak już robią płatne svny to nie z donatorem na forum ;) ale mniejsza... odbija się to tylko im na liczbie użytkowników. Gdyby wprowadzili 2 silnik mogący konkurować z tfsem to jestem pierwszą osobą która przejdzie na niego :)

nie wiem jak ty ale ja smiem twierdzic ze tfs jest zly ;x
SourceForge.net Repository - [opentibia] Index of /otserv/trunk

Back