Ale to zgłośmy się do polsat'u, że chcemy wyjechać, to nie tylko wyjedziemy za free ale dostaniemy jeszcze hajs za mówienie głupich kwestii
>> Grupka polskich ots mastersów z popularnego forum otland wyjeżdża by dobrze się bawić i coś zaruchać
@topic
Wszystko przez pedałów, wgl (takie jest moje zdanie), że jest to jednak pewnego rodzaju choroba umysłowa, bowiem nigdzie indziej w naturze nie stwierdzono homoseksualizmu (jedynie takie odkrycie było na pewnym gatunku ptaków, ale tam to działało na zasadzie, mocny ruchał słabego by zaznaczyć, gdzie jest jego miejsce, zamiast się bić poprostu mocniejszy posuwał słabszego, żeby tam mu się do jego zalotów do samiczki nie przypierdalał)
wgl fizyka też temu zaprzecza, no bo nie ma chuja, żeby + przyciągnął + lub - przyciągnął - (możecie to sprawdzić na przykładzie magnesu, gdzie nie ma chuja, żebyś przyciągnał 2 magnesy tymi samymi biegunami (no chyba, że w fabryce pomylili oznaczenia (czerwony, niebieski)))
co do tej przebranej policji, to może była prawdziwa, a może nie, jednak mi się wydaję, że naprawdę byli przebrani (zauważcie, że oprócz tej koszulki policyjnej nie mieli żadnej broni wskazującej na policję), ale to jest kurwa porażające, że nie złapali ich i nie wjebali do pierdla za coś takiego? to co, mogę sobie założyć koszulkę policyjną i pałować kogo popadnie na ulicy? jak tak to robie wjazd na sejm i zrobie aka Piłsudski "sralis mazgalis, referendum duptus"
żal tego kraju i tego jebanego paszteta, który rządzi Warszawą, ja tego kurwa nie rozumiem jak można na taką debilkę głosować, jak komornik z policją i firmą ochraniarską zrobili wjazd na halę kupców pod PKiN to zamiast negocjować to jeszcze ich do pierdla i rozjebali cały ich majątek, który tam mieli, a bufetowa tylko potem mówiła, że dała jakieś ultimatum i sporo kupców się temu podporządkowało (taa chyba ci co nic nie mieli, albo bali się tak jak inni (duuużo) stanąć i domagać się swojego)
ale widać w tym kraju jest jak za komuny, protestujesz - to pałą w ryj i japa w kłódkę, a telewizja i tak pokaże policje i władze jako bohaterów, a ciebie jako bandytę

POlska biało-CZERWONI!