• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

[7.6-7.92-8.0] Ankieta o ots

Pod jaką wersję klienta?

• Total voters
    43
Status
Not open for further replies.
Zaciekawiło mnie że masz wenę na stworzenie serwera, aby ci jej nie psuć nie będę ci przypominał o wszystkich błędach acc(dostęp do bazy), błędach w silniku (bugowanie crashowanie) bo na pewno nie będzie graczy którzy będą mieli zamiar pobawić się z twoim serwerem...yronia, takie realia

beztytuuaend.png

Tak, przerobiłem gęsiora i w 100% działa pod aveste. Rozczarowany? Ja już w branży trochę siedze, mam wszystko "obcykane". Pozdro :P

Rozczarowany? Ja już w branży trochę siedze, mam wszystko "obcykane". Pozdro :P
Ja bym nie rżnął cwaniaka, bo to bardziej skupi na tobie uwagę - a nie ma takiego serwera na którego nie ma haka.

Życzę szczęścia bo lubię stare klimaty (głównie 7.6).

#up
Ja nie cwaniakuję, tylko po prostu nie lubię jak ktoś krytykuje, a nie zna do końca moich możliwości...
Dobra, to już przeszłość. Trzymajmy się tematu :P

Stronka, nie jest skończona (mówiłem, że jest w 100% kompatybilna z silnikiem). Nie będzie lukania :p

Erevius powodzenia gościu w chuj , jak zrobisz to sam zagram.
Może nawet reklame Ci zrobie jak podasz ip bo kurwa takie cos trzeba rozkrecic.
Ja sie na tym znam bo zaczynałem od 7.6 servów ale nie było sensu bez bazy robic bo co chwile jakaś kurwa delejtowała mi 'akonty' hahahahaha , pionem wtedy bylem ale te 50-60 ludzi miałem. Pamietaj żeby w chuj zabezpieczyc tego serva , a najbardziej strone bo teraz jak postawisz to Ci wejde w 5 sekund /;

Regards ; *

7.6! ostatni raz grałem z 5-6 lat temu, chętnie bym wszedł i pograł i powspominał stary klimacik =)

Serwer pojawi się w wersji 7.72 (chyba nie ma różnicy w rozgrywce między 7.6 a 7.72 - tyle, że botów mniej).
Temat do zamknięcia.

Status
Not open for further replies.
Back