• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

[8.54] Kłopoty z odpaleniem na dedyku linux

Dubler

PHP, LUA, C++
Reaction score
11
elo mam taki problem
Code:
theforgottenserver: /usr/include/boost/thread/pthread/condition_variable_fwd.hpp:38: boost::condition_variable::~condition_variable(): Assertion `!pthread_cond_destroy(&cond)' failed.
Przerwane
nic nie tykałem tego wogóle.... nie rozumiem o co chodzi

:ninja:
jak nic nie tykales, to jak kompilacja mogla Ci pojsc? przeciez boost jest potrzebny, a jesli nic nie tykales to zakladam ze masz czystego debianka, za pewne lenny 32bit

Może to śmieszne ale uruchom ponownie dedyka. Mi to pomogło, miałem identyczny błąd zaraz po odpaleniu tfsa wysypywał się z takim właśnie błędem.

ale jak ponownie włączyć? ja jestem zupełnie noga z tego... mi wszystko wchodzi 0 bugów... loadinguje się juz ejst EVO ONLINE i potem wyskakuje to po 1 milisekundzie i sie wylacza
@edit: teoretycznei jest wylaczony
@up2: to kolega komplikował i wcześniej wszystko działalo a tu ni z gruchy ni z pietruchy takie coś ;|

@up:
ok wyłączył się... a jak włączyć?

JESTEŚ BOSKI!!! A JAK ZNOWU WYSKOCZY BŁĄD TO ZNOWU TAK?

zrob w /etc/init.d/ plik repair.sh, wklej do niego reboot
i daj w konsoli taka komende udpate-rc.d repair.sh default 90

Lol, jak dajesz reboot to rozłącza Cię na chwilę z serwerem, wtedy aby zobaczyć czy działa puszczasz kilka pingow... i jak odbierze to znaczy że się uruchomił.

Reboot to jak "Uruchom Ponownie" w Winblows więc chyba wiesz jak to działa.

Następny co komplikuje - kiedy się kurwa nauczycie czytać ze zrozumieniem?!

Back