• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

8.6 lua Blokada wyrzucania wybranych itemów z bp

silverspheres

New Member
Reaction score
0
Witam otóż od pewnego czasu nurtuję mnie mały problem. Mam skromną nadziję że doświadczone grono użytkowników otland pomoże mi sprostać temu dylematowi.

No cóż czy jest jakiś możliwy sposób na zablokowanie wyrzucania wybranych itemów z bp na ziemie depo itp.? Czy wykonanie jest możliwe w postaci lua czy trzeba kompilować jakąś funkcje? Oczywiście silnik tfs 8.6. wersja 0.3

Pozdrawiam
sestorme\silverspheres

Ps. Proszę o poprawienie literówki wyrzucanie. Serdecznie dziękuję.

Przepraszam za błędy i niedopatrzenia z mej strony.

Last edited:
tja, tylko że tfs 8.6 to może byc 0.2, 0.3 lub 0.4, a jak komuś się bardzo nudzi to nawet 0.1 więc pięknie nam wytłumaczyłeś jaka wersja
2. to jak najbardziej NIE JEST otsoft
jeśli nie zależy ci na tym aby item pozostał tam gdzie był możesz po wyrzuceniu go dodać ponownie playerowi, ale trak czy siak nie widze tego bez edycji źródła(chyba, że dasz onAddItem na wszystkie możliwe itemy, mogłoby zadziałać)

Back