• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Acc by gesior

Status
Not open for further replies.

Pietrzak19613

New Member
Reaction score
0
Witam .. potrzebuje pomocy poniewaz mam acc maker by gesior ... SMS Shop dziala itp. ale wiecie mzoe jak zrobic zeby nie bylo np. tylko jednej opci wyslania sms tylko zeby bylo mozna wyslac smsa za 3 zl dostanie sie 100 punktow za 6 zl dostanie sie 200 za 20 sotanie sie xxx punktow itd. Jak to zrobic ? ;>

hahah ... no to to ja wiem .. ale nie znam sie na php ;/ Niestety i nie umiem tego sam przerobic .. probowalem ale gszies zrobilem chyba blad i nie dziala ... ;/

Chłopie .... , tu nie trzeba umiejętności php , tylko umiejętność czytania

otwórz sobie ten plik buypoints.php np. w programie pspad

i tam masz cofig ^^ na początku

@up

Sluchaj chlopie ... a tobie potrzeba umiejętności rozumienia ...
Ja wiem ze tam mam config .. ale tam mozna tylko zrobic na jedna opcje smsa ... A ja chce zeby mozna bylo zrobic tak ze ludzie beda mogli wyslac smsa za 3 zl lub za 6 a pozniej wybieraja jakiego smsa wyslali ...

Skoro nie potrafisz poprawnie edytować gównianego pliku to może nie bierz się za sms shopa?

Status
Not open for further replies.
Back