• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Acc Maker?? Pomocy...!

Acha... A jak żeś instalował, to zaznaczałeś te opcje: "Apache, Mysql..."?
Pierwsze co ci sie pokaze przy instalacji.

@edited aew, nie przeczytałem drugiej strony ;p a tam pisze ,że poprawiłeś

Mam wszystko takie same, zawsze tak robiłem, żeby właśnie takiego błędu nie było.
Znaczy no zawsze mam nick "root" - domyślny a hasło "lala" wszędzie, i w configu i w xammpie.

Ale najlepsze jest to, że mi wszystko działało wcześniej, i nagle nie chciało mi się włączać w Xamppie "Apache" no i postanowiłem odinstalować i zrobić wszystko tak jak wcześniej, i od 4 dni po 5 godzin, próbuje coś wykminić, ale mi się nie udaje.

Może ktoś z was miał taki problem i wie co zrobić, bd. bardzo wdzięczny, oraz dam mu reputa.

Odświeżam, potrzebuje jeszcze pomocy...
A mianowicie jak przy instalacji Gęsiora AccMakera, dochodze do 4pkt. to strona mi się nie ładuje, i pisze "Nie można wyświetlić strony". Dalej jak przejde do 5pkt. to pokazuje mi się żebym wpisał hasło, wpisuje, i znów to samo. Czy miał, może ktoś tak jak ja? Albo zna przyczynę takiego "zachowania"?
Chciałbym jeszcze przypomnieć, że używałem wszystkich na Otland.net AccMakerów Gęsiora (3) pod ten silnik (cryingdamson-pl2-console).
A no i jeszcze też przypomnę, że na początku wszystko mi działało, do dnia gdzie wykupiłem server dedykowany... Bo właśnie tego dnia w konsoli Xampp'a nie chciało mi się włączyć "Apache", i postanowiłem odinstalować i zainstalować je jeszcze raz, no i od tamtej pory (od już 4dni) dedyk czekam na OTS, a ja mam ten problem.
Czekam na pomoc. Bd. bardzo wdzięczny
Pozdr. GarQet

Back