• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Alior Sync

Status
Not open for further replies.

sn3ejk

This account is inactive.
Solutions
1
Reaction score
147
Tak jak w temacie - ma ktoś konto w tym banku? Jakieś opinie, relacje? Opyla się zakładać, czy może mają jakieś haczyki?

Mam, polecam, zwracają 5% za zakupy "Płacę z Alior Sync".

Jakieś dodatkowe opłaty lub coś w tym stylu? Słyszałem że jest integracja z Paypal, sprawdzał ktoś?

Nie testowałem PayPala, opłat dodatkowych nie naliczają.

edit: PayPal przetestowany: całkiem fajna opcja, podajesz maila, wybierasz karte, z której chcesz korzystać i już konto PayPal założone / połączone.

Również posiadam konto w owym banku. Oczywiście 5% trafia na moje konto, paypal również działa jak ta lala, a porównując z wbk to bardziej opłaca się w syncu otwierać lokaty, bo oferują lepszy procent. Co do opłat dodatkowych lub haczyków to póki co to nie zauważyłem.

Też mam najlepsza opcja to pp i 5 % raczej haczyków nie ma chociaż dowiedz się jak jest z zamknięciem konta.

Nie ma opłaty za zamknięcie konta.
Masz konto i nie czytałes umowy ani tabeli opłat?

Nie chodziło mi o opłaty? W Invest miałem taką przygodę że nie mogłem zamknąć konta oczywiście mój błąd był bo nigdy nie czytam umów.

Dziękuje serdecznie za pomoc. Mam zamiar zmienić swoje aktualne konto na to, które oferuję AliorSync - ale dopiero po ukończeniu pełnoletności, więc jeszcze trochę mi miesiąców zostało.

Temat uważam za zamknięty ;).

Status
Not open for further replies.
Back