• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

allegro rozmowa.

Status
Not open for further replies.

Jensej

Member
Reaction score
8
Heh, sprzedawałem na allegro swoją rl mapke. napisałem tam że sprzedaję do tego acc makera ze skryptami, zdjęcia był z layoutu.

A tutaj dzisiaj pisze do mnie jakiś gość, że jest własicielem tego szablonu i nakazał mi usunięcia tego pod jakimś tam pretekstem kodeksu karnet pewnie o prawach autorskich, podając przy okazji jakiś powód. Troche dziwne, mówiłem mu że sprzedaje tylko skrypty do tego ale cóż. Uparł się i tyle xD

Niech Ci da dowody, że to jego. Tak samo allegro nie usunie tego po napisaniu.

Jeśli masz problem z allegro, idź do nich albo do prawnika.

Nie wolno sprzedawać rl mapek - naruszasz prawa autorskie.
Nie wolno na allegro sprzedawać nie swoich skryptów (pewnie taki być account maker).
Nie wolno dodawać zdjęć które wprowadzają w błąd (layout którego nie sprzedajesz).

A był wrzucony publicznie ten layout na forum?
był, ale już nie ma

Jeśli masz problem z allegro, idź do nich albo do prawnika.

Nie wolno sprzedawać rl mapek - naruszasz prawa autorskie.
Nie wolno na allegro sprzedawać nie swoich skryptów (pewnie taki być account maker).
Nie wolno dodawać zdjęć które wprowadzają w błąd (layout którego nie sprzedajesz).

racja, wycofałem aukcję xd

Status
Not open for further replies.
Back