Misiek ogarnij że on ma serva 7.92 , który pewnie nawet na siebie nie zarabia
Właśnie na takich serwerach przy 20-40 osobach online spokojnie da radę opłacić serwer, przy czym można zauważyć mały dochód, ale nie o to się rozchodzi.
Zaraz po napisaniu tego tematu napisał do mnie jeden z użytkowników. Nie powiem, ale w bardzo atrakcyjny sposób pomógł <3
Myślałem że na taki serwer nie przyda się nawet fw, no ale jak było trzeba to tak zrobiłem.
Otóż najgorsze jest to, że cały czas ta osoba do mnie pisze w formie zastraszania, nie to że się boję, tylkóż prostu aż się we mnie gotuję że nic nie mogę zrobić.
Od tamtego czasu spokój, właśnie dziś znów została wysłana wiadomość że serwer wyląduje na Marsie
Jestem pod stałym kontaktem z BH, nie jest tak źle, w ovh pewnie zostałbym zablokowany.
Po przeczytaniu waszych wypowiedzi mogę stwierdzić że wszelkie próby obrony na tak słabym łączu nie dadzą mi pozytywnych skutków.(o ile ten atak w ogóle był na jakimś poziomie)
Na razie poczekam do następnego ataku, o ile do niego dojdzie, jakie będą efekty dam znać ; )
Ktoś jeszcze pisał na temat silnika.
Działa to na takiej zasadzie.
Koleś w magiczny sposób zdołał skompilować evoluta 7.92. Pogrzebał w source, połatał dziury, podłączył pod swoją listę ots, i na chwilę obecną sam silnik (bez source) ma 3-4 osoby. W każdym momencie ten 'koleś' może wyłączyć każdemu silnik odcinając po prostu połączenie z otslistą.
Czytając to zapewne macie rogala na twarzy z pytaniem dlaczego sobie sam nie skompilowałem źródeł. Noo... za dużo problemów z kompilacją (bibliotek brak).
Jeżeli ktoś ma na posiadaniu działające silnik (source) 7.92, byłbym wniebowzięty ; )
A dlaczego 7.92? Na tym zaczynałem i najbardziej przypadło mi do gustu, a gracze są którzy grają i trzymają projekty na poziomie.