Feature Auto Loot [TFS 1.3]

Togu

Active Member
Joined
Jun 22, 2018
Messages
141
Best answers
0
Likes
29
Location
Brazil
#81
Not true, the messages in here leads to the corrections needed in the code.
It didn't lead me. In OTClient it wasn't showing any loot message and I spent 4 hours trying to make that work. So, back to my first post:

@topic
Can anyone remake the tutorial for everyone that is having trouble to make it work?
 

Nekiro

worst coder
Support Team
Joined
Sep 7, 2015
Messages
1,743
Best answers
74
Likes
509
#82
It didn't lead me. In OTClient it wasn't showing any loot message and I spent 4 hours trying to make that work. So, back to my first post:

@topic
Can anyone remake the tutorial for everyone that is having trouble to make it work?
What tutorial? Thats copy and paste, if you cant copy paste others code then wow.
 

Togu

Active Member
Joined
Jun 22, 2018
Messages
141
Best answers
0
Likes
29
Location
Brazil
#83
It's so simple that even the creator couldn't make it right in one message.

You guys wanna chit chat or help the forum members? Wtf help or shut up
 

StreamSide

Joseluis Gonzalez
Joined
Aug 31, 2007
Messages
3,071
Best answers
18
Likes
679
Location
Arica - Chile
#84
It's so simple that even the creator couldn't make it right in one message.

You guys wanna chit chat or help the forum members? Wtf help or shut up
Its working, maybe you did something wrong (as almost everyone), dont be mad if someone tells you thats its working, dont be mad if you dont get it to work, do not spam the thread you can always create a new thread. You have 81 post and almost every post is shittalk because you dont know how to do something or something is not working just for you.
Take care.
 

Togu

Active Member
Joined
Jun 22, 2018
Messages
141
Best answers
0
Likes
29
Location
Brazil
#85
Its working, maybe you did something wrong (as almost everyone), dont be mad if someone tells you thats its working, dont be mad if you dont get it to work, do not spam the thread you can always create a new thread. You have 81 post and almost every post is shittalk because you dont know how to do something or something is not working just for you.
Take care.
Well, I've put many systems in sources and I've made many source changes in my OTServ (dual wield system, skill points system, quiver for arrows, special skills for items, skill for speed and atk speed), definitely I know how to copy and paste and restart a tutorial from beginning. If many users and me can't make that work even compiling without errors it's because something is really wrong with the post. Do you really think it's normal post a tutorial and everybody get the same compiling errors and after many corrections and finally compiling without errors everybody get the same error in gam (loot not showing)? Anyway, after all that, you guys really prefer to give a shit reply than stay quiet or help? Keep giving useless answers and ill keep reporting your answers.

And if you guys have the solution for an error that many people had in the topic, its a forum rule to post the solution.

My (and other users) error: compiled without errors or warnings but monster don't show loot message and don't auto loot.

Solution: didn't see in the topic.
 
Last edited by a moderator:

samco

4x4 Developer.
Joined
Jul 3, 2007
Messages
879
Best answers
6
Likes
173
Location
Spain
#86
And if you guys have the solution for an error that many people had in the topic, its a forum rule to post the solution.

My (and other users) error: compiled without errors or warnings but monster don't show loot message and don't auto loot.

Solution: didn't see in the topic.
Then if you have so many system, star reading and understanding what they do. Theres one line that is being overrided all the time when the loot msg is being created. Check it
 
Joined
Nov 17, 2017
Messages
76
Best answers
5
Likes
26
#91
"please, put effort on release a nice code and explain line by line, word by word what i need to do to implement it "
no, that's not how this works, learn by yourself or pay(die)
 

Togu

Active Member
Joined
Jun 22, 2018
Messages
141
Best answers
0
Likes
29
Location
Brazil
#92
"please, put effort on release a nice code and explain line by line, word by word what i need to do to implement it "
no, that's not how this works, learn by yourself or pay(die)
Yeah if it depends on the forum members looks like it really is learn or pay. Gonna think twice before release anything here and if i release im gonna write just half tutorial cause thats how it is
 

StreamSide

Joseluis Gonzalez
Joined
Aug 31, 2007
Messages
3,071
Best answers
18
Likes
679
Location
Arica - Chile
#93
Yeah if it depends on the forum members looks like it really is learn or pay. Gonna think twice before release anything here and if i release im gonna write just half tutorial cause thats how it is
I doubt that anyone would need something released by you. You are like a new codex but the noob one. Shitpost everywhere because you do not understand.
 

Togu

Active Member
Joined
Jun 22, 2018
Messages
141
Best answers
0
Likes
29
Location
Brazil
#94
I doubt that anyone would need something released by you. You are like a new codex but the noob one. Shitpost everywhere because you do not understand.
Kkkkk, best answer. Lol. Definetily I wont release it :)

The Forgotten Tibia

From now I'll just come here to steal scripts. Gonna use other forums to improve the otserver community. BBye guys. Never seen a post with so many useless answers and kids.

I doubt that anyone would need something released by you. You are like a new codex but the noob one. Shitpost everywhere because you do not understand.
And I'm sure that people here that couldn't make the auto loot work will use my auto loot gold. In this post I helped more people than you.
 
Last edited by a moderator:
Joined
Mar 22, 2013
Messages
935
Best answers
3
Likes
250
#95
It didn't lead me. In OTClient it wasn't showing any loot message and I spent 4 hours trying to make that work. So, back to my first post:

@topic
Can anyone remake the tutorial for everyone that is having trouble to make it work?
So if it doesn't work on OTC means that changes made on this topic are not working? Have you tried it on the standalone client at least?

-----

I used the Lua functions and the db changes to make a Quickloot-like tool, since I didn't really like the option to Autoloot. So thanks for that <3
 

Togu

Active Member
Joined
Jun 22, 2018
Messages
141
Best answers
0
Likes
29
Location
Brazil
#96
So if it doesn't work on OTC means that changes made on this topic are not working? Have you tried it on the standalone client at least?

-----

I used the Lua functions and the db changes to make a Quickloot-like tool, since I didn't really like the option to Autoloot. So thanks for that <3
I DIDNT SAID ITS NOT WORKING

I SAID THAT THE TUTORIAL NEED A REMAKE

SAY THAT ITS NOT WORKING IS LIKE SAYING THE TUTORIAL OWNER HAS MADE A FAKE VIDEO TO SHOW US THE SYSTEM WORKING, AND THATS NOT WHAT I SAID

I SAID, AND IM GONNA SAY FOR THE FIRST TIME

I NEED SOMEONE THAT MADE THAT WORK TO REMAKE THE TUTORIAL FOR OTHER FORUM MEMBERS THAT COULDNT MAKE THAT WORK.

YOU ALL KNOW A LOT OF C++ AND COPY AND PASTE BUT YOU DONT KNOW HOW TO READ

I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK

I NEED SOMEONE THAT MADE THAT WORK TO REMAKE THE TUTORIAL FOR OTHER FORUM MEMBERS THAT COULDNT MAKE THAT WORK AND ARE NOT RECEIVING CONSOLE/COMPILING ERRORS.
 

Stigma

Well-Known Member
Joined
Feb 14, 2015
Messages
4,363
Best answers
356
Likes
1,938
#97
I DIDNT SAID ITS NOT WORKING

I SAID THAT THE TUTORIAL NEED A REMAKE

SAY THAT ITS NOT WORKING IS LIKE SAYING THE TUTORIAL OWNER HAS MADE A FAKE VIDEO TO SHOW US THE SYSTEM WORKING, AND THATS NOT WHAT I SAID

I SAID, AND IM GONNA SAY FOR THE FIRST TIME

I NEED SOMEONE THAT MADE THAT WORK TO REMAKE THE TUTORIAL FOR OTHER FORUM MEMBERS THAT COULDNT MAKE THAT WORK.

YOU ALL KNOW A LOT OF C++ AND COPY AND PASTE BUT YOU DONT KNOW HOW TO READ

I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK I KNOW IT CAN WORK

I NEED SOMEONE THAT MADE THAT WORK TO REMAKE THE TUTORIAL FOR OTHER FORUM MEMBERS THAT COULDNT MAKE THAT WORK AND ARE NOT RECEIVING CONSOLE/COMPILING ERRORS.
glad to see you're the adult here
 

WibbenZ

Global Moderator
Staff member
Global Moderator
Joined
Oct 16, 2008
Messages
6,168
Best answers
223
Likes
1,095
Location
Sweden
#98
It's so simple that even the creator couldn't make it right in one message.

You guys wanna chit chat or help the forum members? Wtf help or shut up
If you want help, respect w/e answer you get.
Not everyone is perfect, but if you flame a known "helper / good member" you will get hate from alot of members.

Creating reports because they aren't helping you - what will that do?
Saying that you will release your "good" scripts on other forums - you expect me to ban all users in this thread and keep you?

If you want help, follow the rules and be respectful.
 

samco

4x4 Developer.
Joined
Jul 3, 2007
Messages
879
Best answers
6
Likes
173
Location
Spain
#99
Below:
Code:
std::ostringstream ss;
Add:
Code:
std::string lootMsg = corpse->getContentDescription();
And replace
Code:
ss << "Loot of " << nameDescription << ": " << corpse->getContentDescription();
With:
Code:
            if (autolooted != "" and corpse->getContentDescription() == "nothing") {
                lootMsg = autolooted.erase(0,2) + " that was auto looted";
            } else if (autolooted != "") {
                lootMsg =  corpse->getContentDescription() + " and " + autolooted.erase(0,2) + " was auto looted.";
            }
ok @Tagu, lets focus on this part.

If you have the code in monsters.cpp like this, please do the following:

After the if, add:
Code:
ss << "Loot of " << nameDescription << ": " << lootMsg;
Solved.
 
Top