• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Benzyna na ząb?

Po co benzyna, wystarczy 0.5g ale dobrej mieszanki od zaufanego ziomka bo niektóre kurwy mieszają z jakimś gównem żeby zarobić i sprzedają takie pół zielsko po którym łeb nakurwia. Aha, dla lepszego efektu polecam z fifki.
Gimbazium detected.

beztytztz.png

Azi nie obraź się ale masz do wyboru dentystę albo samosię... trzeba jakość zwalczyć lęk do wizyt u dentysty.

Nasuwa mi się jedno pytanie... co ci tak w dzieciństwie wkładali do buzi, że teraz tego nie lubisz? Pytanie pozbawione podtekstów : ).

Nasuwa mi się jedno pytanie... co ci tak w dzieciństwie wkładali do buzi, że teraz tego nie lubisz? Pytanie pozbawione podtekstów : ).
nic mi nie wkładali, ale po prostu nie lubie tego.

#Yanger
wiek się nie zgadza, ale jeżeli chodzi o pierwszą literę jaka nie jest zamazana "P" to jest to prawdziwa pierwsza litera mojego imienia, ale lubię to w chuuuuuuuuuuu.

płukanie zębów benzyną czy ziółkami nic nie pomoże ponieważ korzeń jest zbyt głęboko osadzony a jeśli byś chciał "uśmiercić" ząb to musiał byś się do niego dostać czyli jak się domyślasz wiercenie, poza tym samo to że zatrujesz zęba nic Ci nie da ponieważ będziesz miał nadal martwą kankę która niestety zacznie gnić :/ co doprowadzi do stanu zapalnego a uwierz mi że taki stan zapalny może być o wiele bardziej groźny niż możesz sobie wyobrazić ponieważ będzie się rozprzestrzeniał i psuł inne zęby a niestety poważnego stanu zapalnego nie da się wyleczyć ponieważ nie da się zatamować nachodzenia ropy do kanału. Więc i tak będziesz zmuszony do wizyty u dentysty lub u ortodonty jeśli będzie już po ząbkach. Oczywiście pomijam kwestię bólu zębów co wiąże się z silnym bólem głowy i ogólną niechęcią do wykonywania jakichkolwiek czynności. Piszę to po części z własnego doświadczenia którego dorobiłem się poprzez częste i systematyczne wizyty w gabinecie stomatologicznym w wieku 10-22L :D

Wybór pozostawiam Tobie ale moim zdaniem nie ma co się zastanawiać wizyta u dentysty to około 30 min, myślę że dasz radę.

Back