• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

błąd klienta

jotujot

New Member
Reaction score
0
Witam mam problem z zalogowaniem się na swój OTS, mianowicie, po wpisaniu passów klient się debuguje (dodam iż nie wyświetla listy postaci) i wyłącza jednocześnie wyświetlając taki błąd:

33jihad.png

Ze strony konsoli zero jakiejkolwiek informacji o błędzie...
Silnik TFS 0.4 trunk.r4592.

mi się wydaje że albo w configu masz puste teksty czyli o co mi chodzi? o to ze jak sie logujesz wyswietla ci sie np welcome the forgoten bla bla bla i masz puste ja tak mialem i tez debuga zlapalem az sie skumalem. moze to tez byc z items ja sie bawilem itemsami i niektore itemki robily debuga ;p ...

Wlacz klienta jeszcze raz i podaj informacje z tamtego okienka z raportem.

102upzb.png

Attachments

;EDIT
Już sobie poradziłem, faktycznie było puste pole w motd, czego prędzej nie zauważyłem po tym jak kolega tam wyżej napisał :)

Można zamknać, dzięki :)

Last edited:
trochę mnie na otland nie było, ale naprawdę się aż tak wiele zmieniło?

można już na pb prosić o 0.4 tfs'a? O.o ?? bo nie widzę, żadnego hejta, że nie ma pomocy dla prv subversion czy jak to się tam zwie???

Back