• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Błąd przy odpalaniu

Lion94

Banned User
Reaction score
6
Witam! Odpaliłem otóż to silnik YurOTS 0.9.4d (Compiled by Bagualas) i wystapił taki błąd:

./yurotslinux
:: YurOTS 0.9.4d
:: ~~~~~~~~~~~~~
:: Compiled By Bagualas
:: Initializing the random numbers... [done]
:: Loading lua script config.lua... [done]
:: Loading spells.xml... [done]
:: Loading actions.xml... [done]
:: Loading commands.xml... [done]
:: Loading items.otb... [done]
:: Loading items.xml... [done]
:: Loading guilds.xml... [done]
:: Loading queue.xml... [done]
:: Loading summons.xml... [done]
:: Loadding monsters.xml... [done]
:: World Type: PVP
:: Loading map from: OTBM
Map size: 5000x5000
Map description: SimOne MapEditor 0.4.49
Loaded in 1.191 s
Segmentation fault

Ja to całe: "Segmentation fault" rozumiem jako wywalenie aplikacji
inaczej mówiąc: segmentacja winy.

Jeśli mi ktoś pomoże z tym problemem dostanie rep++

Najbardziej mi sie spodobalo tlumaczenie - "segmentacja winy".

Sprostowanie: Jest to ostatnie konto, a wcześniej na których na których przebywałem:
Domos, beatshif ( nie ma co się wstydzić).
Zmieniłem nick ponieważ poczułem taką potrzebę a mianowicie,
teraz zapewne mam lepszy NICK.

PS. Z tym kolegą beatshifa to były żarty, postanawiam się na Polish Board poprawić i nie robić wielkich awantur aby cało otóż to OTLAND nie mówiło o mnie że jestem noobem.

Zostanę już przy tym koncie i nie robię nowych, proszę o ostatnią szansę dla mnie ponieważ nie chce być tak spostrzegany, co do tego o tych całych awanturach które były niedawno dotyczące:
o tym moim supporcie, naprawdę staram się być dobrym konsultantem i dzięki wielkie elf za wspomnienie o nginxie, dodałem go do oferty (wtedy jak rozmawialiśmy pokręciło mi się że muszę poszukać poradnika, taka wpadka, cóż nie będę się tłumaczył, reporterzy TV też mają owe wpadki)

PS. Nawiasem mówiąc jestem już kimś innym, dlatego proszę o ostatnią szansę dla mnie. Ahoi!

Sprostowanie: Jest to ostatnie konto, a wcześniej na których na których przebywałem:
Domos, beatshif ( nie ma co się wstydzić).
Zmieniłem nick ponieważ poczułem taką potrzebę a mianowicie,
teraz zapewne mam lepszy NICK.

PS. Z tym kolegą beatshifa to były żarty, postanawiam się na Polish Board poprawić i nie robić wielkich awantur aby cało otóż to OTLAND nie mówiło o mnie że jestem noobem.

Zostanę już przy tym koncie i nie robię nowych, proszę o ostatnią szansę dla mnie ponieważ nie chce być tak spostrzegany, co do tego o tych całych awanturach które były niedawno dotyczące:
o tym moim supporcie, naprawdę staram się być dobrym konsultantem i dzięki wielkie elf za wspomnienie o nginxie, dodałem go do oferty (wtedy jak rozmawialiśmy pokręciło mi się że muszę poszukać poradnika, taka wpadka, cóż nie będę się tłumaczył, reporterzy TV też mają owe wpadki)

PS. Nawiasem mówiąc jestem już kimś innym, dlatego proszę o ostatnią szansę dla mnie. Ahoi!

słyszałeś kiedyś Durczoka jak mówi: "sory, muszę poszukać tekstu"

Back