• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Błąd przy zakładaniu Postaci

Reins

Member
Reaction score
8
Witam

Otóż, gdy jestem na acc, i próbuję założyć konto,i wpiszę w name konta chociaż literkę a, to niżej pokazuję się, gdzie pisze : Please Enter Account Name <--- to znika i pokazuję się

PHP:
Warning: parse_ini_file(../../config/config.ini) [function.parse-ini-file]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\ajax\check_account.php on line 4

Warning: parse_ini_file(config.lua) [function.parse-ini-file]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\ajax\check_account.php on line 5
bad

W czym tkwi problem?

Pozdrawiam

Ps: Wcześniej tak nie miałem, a z tym pliczkiem chceck account nic nie zmieniałem, bo do folderu ajax nie wchodziłem nigdy :D

C:xampp/htdocs/ajax/check_account.php

Ale jest taki, plik...

A jak wpisze coś w email to

Nie znaleziono obiektu!

Nie znaleziono żądanego URLa na tym serwerze. Odnośnik na referującej stronie wydaje się być nieprawidłowy lub nieaktualny. Poinformuj autora tej strony o problemie.

Jeśli myślisz, że jest to błąd tego serwera, skontaktuj się z administratorem.
Error 404
localhost
11/26/09 18:38:20
Apache/2.2.8 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.8 OpenSSL/0.9.8g mod_autoindex_color PHP/5.2.5
xd

Coś nie łączy? :D

No ale w configu wszysto (raczej) jest...

.htaccess
config
daopay
config
serverstatus
dotpay

;/

Jeżeli chodzi o coś innego to wyjaśnij bardziej :D

Nie kumam trochę ciebie :D

Napisz w którym pliczku tkwi błąd,

Katalog to:
C:xampp/htdocs/ajax/check_account.php

Code:
Probuje zczytac config z aktualnego katalogu, trzymasz serva w www? ;D /code]

A co do tego? :D Aż się wystraszyłem, nie no serva mam w D:Bartas/ots/itp

Ale wcześniej konto mogłem zrobić, więc coś nie kminie tego ;/

Help ;]

@UP

No ale ile razy mam mówić, że takie posty typu:
Code:
logi apacza?
i błędy mówią same za siebie
Nic nie pomogą, bo dalej nie wiem o co chodzi...

Wytłumaczyłeś to samemu sobie, ja nie wiem o co chodzi... Proszę o konkretną pomoc ;(Taki głupi błąd, ale w czym problem?;/

Pozdrawiam

@Edit

Ok działa, pobrałem jeszcze raz ACC, i podmieniłem pliki AJAX, w tym pobranym były 3, a w starym tylko 2, może w tym tkwił probłem? Teraz jest ich 4 :D

Ale czy to nie zmieni nic? czy postacie się nie pokasują?Jak podmieniłem?

Pozdrawiam

Last edited:
Back