• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Błąd - silnik?!

No ale chuj mu do tego że mój serwer bierze mniej łącza? rofl! Ja mu mówiłem o ramie.. a nie o łączu...

@down
'Ostro', 'Ostro' 'Dowal mu', tylko tyle potrafisz? Jeżeli tak to wciśnij magiczny przycisk "Log Out" i dziękować, i nie z tobą dyskutuje.

Zauwazylem :) Siedzi biedaczek przed monitorem, obgryza paznokcie i myśli ' o co mu do cholery chodzilo z tym laczem, noo?'

@mickula
może i masz prawdę, chuj każdy człowiek nie jest taki sam i nie rodzi się z umiejętnościami OTS, Linuks na perfekt..
może ty się urodzileś jak dziecko w czepku, z takimi umięjętnośćiami

up no wiele kasy on nie ma patrząc na te nie za ciekawe items w shopie

wygląda to jak by testował server a shop miał tak dla jaj by serv dalej mógł sobie testować... (Maszynę gracze online podnietka się ładuje ^^)

kłócić się nie mam zamiaru, mickula ma więcej umiejętności.. puszczam wolno.. you win... cu

Nie przejmuj sie ;) I tak Cie kocham! :*
up no wiele kasy on nie ma patrząc na te nie za ciekawe items w shopie

wygląda to jak by testował server a shop miał tak dla jaj by serv dalej mógł sobie testować... (Maszynę gracze online podnietka się ładuje ^^)

zdziwiłbyś się ;]

Heh, kolejny temat obspamiony... Ciekawe co z tym zrobi nsanne, czy jak ten nick się pisało. Może znów ktoś dostanie bana? (Oby nie Specjalist)...

To nie jest dzial support board tylko native chat board wiec pogaduszki sa jak najbardziej na miejscu

Back