• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

błąd TFS 0.3.6 V5 8.6

krysti11

New Member
Reaction score
1
Siemanko, mam pewien problem z tym silnikiem. Gdy w configu ustawie sqlType na "mysql" to jak włączam server dochodzi mi do ładowanie SQL i wyskakuje błąd.
bladgs.jpg

Natomiast, gdy ustawie "sqlite" nie działa mi wtedy accmaker, natomiast tworząc konto account managerem w bazie danych nie wyskakuje mi utworzone konto. Jeżeli możecie, proszę o pomoc, bo tylko przy tym serwerze wyskakuje mi ten błąd.

Jeśli wyskakuję błąd, to widocznie nie ma połączenia, bo ofc rozumiem że bazę danych masz zrobioną?

Już znalazłem błąd, było to spowodowane, że w SqlHost miałem wpisane localhost zamiast 127.0.0.1 :) Tak więc, jeżeli mogę to chciałbym zadać drugie pytanie, bo nie jestem pewien odpowiedzi. Czy skrypt napisany pod protokół np. 8.54m, lub niższy będzie działać na 8.6?

Czy skrypt napisany pod protokół np. 8.54m, lub niższy będzie działać na 8.6?
Jeśli jest pod TFS i nie używa nowych funkcji to tak.

Back